Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan holde en hundkjede fra kinking

Hvordan holde en hundkjede fra kinking
Hvordan holde en hundkjede fra kinking

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan holde en hundkjede fra kinking

Video: Hvordan holde en hundkjede fra kinking
Video: Bilcamping i isende kulde med hund - Tagtelt 2024, April
Anonim

Noen hunder nekter å holde seg inne i en penn eller gjerd, og setter seg i fare. I noen tilfeller kan du sette vognen ut på en kjede, og sørge for at han ikke løper bort eller skadet andre dyr eller personer som kommer i gården din. En av de store problemene med å knytte ut hunden din er kinks i kjeden som kan være farlig og begrense sitt område. Som kjæledyrseier er det din jobb å sørge for at han holder seg trygg og har kjørerom mens han er på kjeden.

Image
Image

Elementer du trenger: • Innsats eller luftlinje • Kjede • 2 svingbare snaps • Stålbørste

Trinn 1 - Velg en tie-out metode som fungerer best for stedet. En kraftig innsats som skruer i bakken, virker for en midlertidig utkobling, mens en luftlinje fungerer best for en permanent plassering. Når de er satt opp riktig, bidrar disse to metodene til at kjeden ikke knytter.

Steg 2 - Rengjør bakken der du planlegger å selge hunden din. Fjern eventuelle pinner eller bergarter som kjedet kan hente opp og få det til å kinke. Også, et gressletteområde er en god ide siden det ikke er noe gjørme til klump og kink kjeden.

Trinn # 3 - Kjøp en solid kjede som er riktig størrelse, for eksempel medium eller tung, basert på hundens vekt og størrelse. En billig, tynn kjede kan bøye og knuse.

Trinn 4 - Fest svingbare snaps på hver ende av kjeden. Bruk et sterkt metallfeste, for eksempel smidd jern eller sinkstøpt støpejern. Å tillate kjeden å slå bidrar til å hindre kinks.

Trinn # 5 - Rengjør kjedet ofte. Fjern eventuelt smuss eller rusk som akkumuleres ved å skylle det med vann og skrape det med en stålbørste.

Forsiktighet: Kjør aldri hunden din i lange perioder eller hvor du ikke kan overvåke ham. Pass på at området er trygt med mat og vann, og kjedet hans er ikke sammenflettet. Også gi ly for din kjedede hund til enhver tid.

Av Amanda Maddox

Pet Street Mall: Dog Tie Outs and Chains Pet Product Advisor: Dog Tie Out - Hvordan velge en god hund Tie Out Petfinder: Hvor mye bør du holde hunden din ute?

Anbefalt: