Logo no.sciencebiweekly.com

Her er hvorfor du burde være å mate hunden din Gresskar

Innholdsfortegnelse:

Her er hvorfor du burde være å mate hunden din Gresskar
Her er hvorfor du burde være å mate hunden din Gresskar

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Her er hvorfor du burde være å mate hunden din Gresskar

Video: Her er hvorfor du burde være å mate hunden din Gresskar
Video: 7 Grunde Til At KATTEN Er Det Bedste Kæledyr 2024, April
Anonim

Gresskar er absolutt et superfood for hunder. Det gir vitaminer, spormineraler og fiber, og kan bidra til å kontrollere fordøyelsesproblemer. De fleste hundene liker det, og noen har vært kjent for å angripe en jack-o-lantern for å få det.

Image
Image

Gresskarhelsemessige fordeler

Kokket gresskar er bedre for hunder enn rå, og pureed gresskar er lett for dem å fordøye. Gresskar, som squash (også bra for hunder), er høy i sink, jern og beta karoten, som omdanner til vitamin A. Ikke overdriv det, skjønt - vitamin A er fettløselige og lagres i leveren til det trengs, så for mye kan bli giftig: gå lett på å servere noen form for lever og hold gresskaret når du gjør det. Hvis hunden din kommer ned med diaré, legg til gresskarpuré til maten - fiberen i den vil absorbere noe av overskytende vann. Hvis han er forstoppet, legg til gresskar - den samme fiberen som letter diaré, vil fungere som en avføring.

The Canned Stuff

Hermetisert gresskarpuré er perfekt. Få det fra matbutikken, men vær forsiktig så du ikke plukker opp gresskarfylling ved en feil (de er ofte lagret side om side), da dette inneholder altfor mye sukker og krydder som å være fint for hunder. Hvis du ikke bruker nok til å holde det fra å gå dårlig før kanen er tomt (2 til 3 dager), sett resten i små beholdere og frøs til det trengs - det vil ikke skade det litt.

Hjemmelaget ting

Hjemmelaget gresskarpuré er lett å lage og fryser like godt som hermetisert. Du kan steke ovn-steke, koke, steke eller mikrobølgeovn i gresskaret og puree det i blenderen eller matprosessoren. Hopp over ved hjelp av de store utsmykkede verandaene, selv om de er for vannrike. Kjøp et mindre gresskar beregnet for paier for å få maksimal avkastning i mengde og kvalitet for innsatsen.

Ikke glem frøene!

Selv gresskarfrø er gode for hunder. Jordgrønne gresskarfrø vil bidra til å kvitte seg med noen intestinale parasitter, som hookworms og båndmaskene; grind dem til pulver i en kaffekvern før du legger til en teskje per 10 pounds kroppsvekt til hundens vanlige mat. Ristede gresskarfrø er en god hundebehandling - bare gå lett på olje og salt. Enten rå eller stekt frø kan brukes, hel eller pulverisert, sammen med gresskarpuré for å lage kjeks, kaker og andre hundekonfeksjoner.

referanser: Midwest Coupon Clippers: Tips: Er hunden din syk? Hermetisert Gresskar Modern Dog: 10 "People" Foods for Dogs Cesars måte: Hundens ernæring A til Å Care2: Topp 3 helsemessige fordeler av gresskar for hunder og katter WayCoolDogs: Healthy Human Foods For Dogs VetInfo: Vitamin A Toksisitet hos hunder Gone for a Walk: Gresskarhunder Læringssenteret: Hjemmemedisiner for intestinalparasitter (ormer) i kjæledyr Den Nourishing Gourmet: Brennende Pumpkins for paier og andre prosjekter Care2: Langsombrent Gresskarfrø

Anbefalt: