Logo no.sciencebiweekly.com

TripAdvisor Bare utestengt inhumane dyr attraksjoner

TripAdvisor Bare utestengt inhumane dyr attraksjoner
TripAdvisor Bare utestengt inhumane dyr attraksjoner

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: TripAdvisor Bare utestengt inhumane dyr attraksjoner

Video: TripAdvisor Bare utestengt inhumane dyr attraksjoner
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Wildlife attraksjoner som elefant rides, "svømme med" aktiviteter med delfiner eller andre marine liv, og petting eller tar bilder med løver og tigger ikke bare ta en betydelig fysisk toll på de ville dyrene, men er faktisk psykologisk traumatisk for dyrene også. Ifølge en rapport fra National Geographic har turist- og reisesiden TripAdvisor vært under press for å avstå fra å selge billetter til umenneskelige dyreattraksjoner. Som svar, og for å oppmuntre turister til å tenke på valg når det gjelder deres ferieplaner, selger TripAdvisor ikke lenger billetter til slike dyreattraksjoner, og tar en positiv holdning til å oppmuntre dyrevelferd; en stor seier for dyreaktivister og bevaringsgrupper.

Image
Image
Image
Image

Kreditt: Getty

Sammen med disse nye endringene i bestillingspolitikken, tilbyr TripAdvisor også en utdanningsportal for å undervise og informere reisende om verdensomspennende dyrevelferdspraksis. Arbeidet med flere dyrelivsbeskyttelsesprogrammer, er vårt mål å bidra til å forbedre helse- og sikkerhetsstandarder for dyr "spesielt i markeder med begrensede regulatoriske beskyttelser", ifølge en uttalelse fra TripAdvisors administrerende direktør Stephen Kaufer. Politikkendringen vil få full effekt i 2017; Imidlertid vil billettsalg for noen dyreattraksjoner stoppe umiddelbart.

Under TripAdvisors nye policy vil billetter til barnas dyreparker, ridning, akvarier, dyreparker og dyreferier fortsette der det er tilsyn og positiv praksis.

Ved å utdanne reisende, oppmuntre til bærekraftig turisme og dyrelivsbeskyttelse, og økende bevissthet om dyrebehovet, vil TripAdvisor gi en positiv innvirkning. "Vi tror at sluttresultatet av vår innsats vil gjøre det mulig for reisende å gjøre mer gjennomtenkte valg om å besøke et dyrs tiltrekning og å skrive mer meningsfylt vurdering om disse attraksjonene," sier Kaufer. Og, selvfølgelig, beskyt de fantastiske og truede arter som vi deler denne planeten med!

Hovedbildekreditt: Getty

Anbefalt: