Logo no.sciencebiweekly.com

Slik tar du en straykatt inn i hjemmet

Innholdsfortegnelse:

Slik tar du en straykatt inn i hjemmet
Slik tar du en straykatt inn i hjemmet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik tar du en straykatt inn i hjemmet

Video: Slik tar du en straykatt inn i hjemmet
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

En katt er en katt som pleide å ha en eier, men bor på gata. Stray katter kan ha en vanskelig tid å tilpasse seg til å leve på gata, spesielt hvis de har bodd innendørs lenge, og de ser etter å finne et nytt hjem. Ulempen med å ta en katt i hjemmet ditt er at du ikke vet sin trening og medisinske historie. Å adoptere en katt kan imidlertid gi deg en god følelse av prestasjon, og du kan trene det nye kjæledyret ditt for å være en del av familien din.

Image
Image

Trinn 1

Sett opp et trygt rom i hjemmet ditt og legg inn en søppelboks, en seng og mat og vannboller. Ta med noen katteleker. Dette rommet gir et trygt miljø for katten, fordi det kan bli stresset av den nye situasjonen. Hvis du har andre kjæledyr, beskytter de andre kjæledyrene mot mulige parasitter og smittsomme sykdommer som den kaste katten kan ha. Hvis du ikke har rom, ta en stor kasse og plasser den i et stille område i hjemmet ditt, for eksempel kjelleren.

Steg 2

Kjæresten katten og vær forsiktig når du plukker den opp, fordi katten kan klø på deg. Sett katten forsiktig inn i et håndkle, noe som gir katten en følelse av komfort og beskytter også deg.

Trinn 3

Ta katten til det trygge rommet og la det lukte og bli kjent med det nye miljøet.

Trinn 4

Etter at det har fått en avføring, samle en avføring fra søppelkassen for å ta til veterinæren. Testen på avføringen kan fastslå om kjæledyret har interne parasitter.

Trinn 5

Snakk med en veterinær og planlegge en checkup for den kjedelige katten. Veterinæren vil kontrollere om katten har blitt vaksinert og kan administrere nødvendige vaksiner. Hun vil også fastslå om katten er sunn og utføre fysisk kontroll og blodprøver.

Trinn 6

Når du har lært av veterinæren din at katten din er fri for sykdommer og parasitter, åpne døren til det trygge rommet. Tillat katten å velge når den ønsker å utforske resten av huset.

Trinn 7

Innfør kjæledyret til resten av familien eller andre kjæledyr gradvis. Begrens tiden katten bruker med andre mennesker eller dyr. Overvåk de første interaksjonene til den kaste katten med små barn og kjæledyr, og fjern den nye katten tilbake til det trygge rommet for en tid hvis det oppstår problemer.

Anbefalt: