Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan bygge et dekkhopp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygge et dekkhopp
Hvordan bygge et dekkhopp

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan bygge et dekkhopp

Video: Hvordan bygge et dekkhopp
Video: Slik tar du bilder med en iPad | Telenor Norge 2024, April
Anonim

Dekkspringen er en interessant variasjon på en normal hindring. Den er konstruert av en ramme med en stor bøyle i midten som ligner et dekk, dermed navnet dekk hopper. Det er ganske enkelt å bygge hjemme, og vil bidra til å gjøre hunden din en proff på agilityringen.

Image
Image

Trinn 1

Plasser en del av de 16-tommers PVC-stykkene i motsatte armer på 4-veis ledd, slik at leddet ligger flatt på bakken med en åpning på toppen og i midten. Disse leddene vil fungere som en base for ditt dekkhopp, og de resterende brikkene blir montert i dem.

Steg 2

Fest de to uformede PVC-leddene til den ene enden av hver av de 60-tommers rørstykkene. Plasser en av de 48-tommers rørstykkene mellom de to lengre stykkene og skyv dem sammen for å sikre dem.

Trinn 3

Kjør den gjenværende delen av 48-tommers rør mellom de to grunnstykkene, og skyv endene av røret inn i hullene i 4-veis ledd. Dette fullfører basisdelen din og gir stabilitet til ditt dekkhopp.

Trinn 4

Skyv de to 60-tommers stykkene PVC inn i de oppadvendte hullene i 4-veis ledd. Disse lange stykkene utgjør den oppreiste delen på dekkhoppet. De er ganske lange på grunn av det faktum at du kan gjøre hoppen justerbar for å passe hundene i varierende høyder. Du har nå en ferdig ramme for ditt dekkhopp.

Trinn 5

Mal din PVC-ramme nå hvis du vil. Pass på at du bruker en maling som er godkjent for PVC-rør, da noen maling ikke vil holde seg til røret. Fargevalg er egentlig ikke et problem, så lenge dekkpartiet står i kontrast med selve rammen.

Trinn 6

Monter ditt dekkdel. Ta slangen og kjør begge de åpne ender sammen for å danne en solid ring. Du kan justere størrelsen etter behov ved å mate mer av slangen i seg selv, men en 24-tommers diameter er en ganske vanlig størrelse. Duct tape eller lim endene for å sikre slangen når du har din størrelse bestemt.

Trinn 7

Mål 10 tommer fra begge ender av toppen og bunnen av rammen, så du har fire klare markeringer på rammen din. Bor et hull gjennom hvert av disse markerte områdene, og fest en av boltene til hver seksjon, med øyekrokdelen mot innsiden av rammen.

Trinn 8

Merk et sted nøyaktig midt på topprammen på rammen din, og bor også et hull der. Sett på en øyebolt i den delen, og fest godt. Plasser en av dine dobbeltsidede snaps i hver ende av kjedet, og heng kjedet fra den midterste øyebolten. Det er justeringsområdet for ditt dekkhopp, slik at du kan forkorte eller forleng kjeden etter behov.

Trinn 9

Bestem klokken 3, klokken 9 og klokken 12 på ditt dekk, og skru en øyeskrue inn i klokken 9, klokken 12 og klokken 3. Du vil bruke disse øyeboltene for å feste støttebåndene til dekkdelen din. Fest kjeden til klokken 12, og juster den til riktig høyde.

Trinn 10

Kjør bungee snorer gjennom klokken 9 og 3 øye bolter, og sikre dem til toppen og bunnen av rammen. Du kan nå skyve dekkene opp og ned på ledningene, og vet at dekket ditt er forsvarlig festet til rammen.

Trinn 11

Mal eller tape av ditt dekk nå hvis ønskelig. Mange maler sine dekk i kontrasterende farger for å gjøre dem lettere å skille mellom hundene når de kjører kurset. Når malingen din er tørr, vil du og din hundepartner være klar til å trene på ditt nye dekkhopp.

Anbefalt: