Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan bygge din egen hund agility utstyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygge din egen hund agility utstyr
Hvordan bygge din egen hund agility utstyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan bygge din egen hund agility utstyr

Video: Hvordan bygge din egen hund agility utstyr
Video: Кемпинг под дождем у лесного ручья с собакой - Дождь ASMR 2024, April
Anonim

Hundens fleksibilitetskurs gir hunden muligheten til å engasjere seg i nødvendig trening, og mange stasjoner holder ham interessert og går tilbake for mer. Kurs er satt opp med trenere på stedet for å hjelpe hunden din til å lære å navigere gjennom aktivitetene, men kursene springer også opp i bakgårder. Med litt tid, dedikasjon og PVC-stykker kan du starte ditt eget kurs.

Behagelighetskurs appellerer til hundens ønske om å utforske og bistå med å holde ham i form. kreditt: kinemero / iStock / Getty Images
Behagelighetskurs appellerer til hundens ønske om å utforske og bistå med å holde ham i form. kreditt: kinemero / iStock / Getty Images

Veving inn og ut

Trinn 1

Mål ditt PVC-rør og merk med en Sharpie. Mål ut fire stykker 22 inches i lengde, to stykker 24 inches i lengde, to stykker 6 inches i lengde og seks stykker 36 inches i lengden. Dette er PVC-stykkene du vil bruke til veving.

Steg 2

Ved hjelp av hacksagen, kutt PVC-røret.

Trinn 3

Fest et 6-tommers PVC-stykke til en av albuene ved hjelp av limet. Rørleggere bruker først en primer når du legger på PVC, men siden din PVC ikke trenger å være vanntett, er ikke primeren nødvendig. Legg til et 24-tommers stykke i den andre enden av albuen, vendt mot venstre og legg til en sluttdeksel.

Trinn 4

Gjenta trinn 3, men fest den 24-tommers delen vendt mot høyre. Dette er enden av vevkurset ditt og vil stabilisere det.

Trinn 5

Fest en PVC-tee til enden av 6-tommers stykke; Fest et 22-tommers stykke. Gjenta dette til du har brukt alle 6-tommers stykkene og alle 22-tommers stykkene. Pass på at det ubrukte hullet i PVC-teen din vender oppover.

Trinn 6

Fest det andre endestykket du laget i trinn 4.

Trinn 7

Sett inn et 36-tommers PVC-rør i hver av PVC-teene og fest med lim.

Trinn 8

Legg en PVC-hette på toppen av hver av de 36-tommers PVC-stykkene.

Tid til å få Jumpy

Trinn 1

Mål dine PVC-stykker for hundens smidighetshopp og merk hver måling med en Sharpie. Du trenger åtte stykker 12 inches i lengde, to stykker 5 1/4 inches i lengde, to stykker 6 1/2 inches i lengde, to stykker 15 1/4 inches i lengde og to stykker 48 inches i lengde.

Steg 2

Ved hjelp av hacksagen, kutt hver av stykkene dine og sett dem til side.

Trinn 3

Bygg en T-formet base ved å feste et 12-tommers PVC-stykke i alle tre hullene i en PVC-tee og fest med lim. På de to endene på toppen av T-formen legger du til en endehett. Fest en annen PVC-tee til den gjenværende enden, og legg deretter til et 22-tommers PVC-stykke. På enden av det stykket legger du til en endestykke.

Trinn 4

Gjenta trinn 11 og lag en annen T-formet base.

Trinn 5

Plasser basene slik at "T" på den T-formede basen er opp ned hvis du står overfor hoppet.

Trinn 6

Sett inn et 5 1/4-tommers PVC-stykke inn i det åpne PVC-te-stedet på hver base, og legg deretter til en annen PVC-tee. I den motsatte enden av den PVC-tee, legg til et 6 1/4-tommers stykke, en annen PVC-tee og en 15 1/4-tommers PVC-stykke. På den andre enden av 15 1/4-tommers stykke, legg til en sluttdeksel. Fest hvert stykke med lim.

Trinn 7

Plasser de fullt konstruerte T-formede basene slik at de åpne endene av PVC-teene vender mot hverandre. Du legger til to PVC-stykker for å lage hoppens poler. Skyv et 48-tommers PVC-stykke inn i hver av PVC-teeåpningene og fest med limet.

Anbefalt: