Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan lage en hjemmelaget splint for hunder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en hjemmelaget splint for hunder
Hvordan lage en hjemmelaget splint for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan lage en hjemmelaget splint for hunder

Video: Hvordan lage en hjemmelaget splint for hunder
Video: 7 Grunde Til At KATTEN Er Det Bedste Kæledyr 2024, April
Anonim

Hunder er naturligvis nysgjerrige dyr, og dette kan få dem til å falle eller til og med bli rammet av en forbipasserende bil. Hunder kan knekke eller bryte sine ben eller haler, og disse skadene kan være svært alvorlige. Ved å skape en splint til en hund, kan eieren sørge for at det ikke forårsakes ytterligere skade på hundens blodårer, ledbånd og muskler mens dyret transporteres til en dyrlege for riktig behandling.

Image
Image

Trinn 1

Legg en snute på hundens snute. Hunden vil mest sannsynlig være i smerte som kan gjøre selv den søteste hunden snap, grumpe eller bite. Hvis det ikke er noen snutring, plasser du tape eller et håndkle rundt hundens snute eller spør en annen person for å hjelpe deg ved å holde hunden forsiktig på bakken mens spalten påføres.

Steg 2

Finn et objekt som skal brukes til spalten som er solid nok til å holde hundens ben på plass. Elementer som et stykke papp, en opprullet avis eller et magasin vil fungere. For en mindre hund kan en blyant eller en liten linjal brukes. Objektet skal være lang nok til å strekke seg forbi punktet for skade på et sted på dyret som ikke er skadet for å øke stabiliteten.

Trinn 3

Plasser gjenstanden på det skadede området og vikle med gasbind. Gasset bør ikke pakkes så tett at det kan kutte ut sirkulasjonen, eller så løs at det kan falle av. Fest gazeen med medisinsk tape.

Trinn 4

Ta din hund til en veterinær umiddelbart.

Anbefalt: