Logo no.sciencebiweekly.com

Slik nøytraliserer du hund urin i en hundeseddel

Innholdsfortegnelse:

Slik nøytraliserer du hund urin i en hundeseddel
Slik nøytraliserer du hund urin i en hundeseddel

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik nøytraliserer du hund urin i en hundeseddel

Video: Slik nøytraliserer du hund urin i en hundeseddel
Video: 1 Tip to Get Your Dog to ACTUALLY LISTEN!! 🙌 2024, April
Anonim

For hundeeiere kan en av de mest utfordrende oppgavene være nøytraliserende hund urin i en hundeløpe. Hund urin er veldig sur og kan produsere en sterk lukt, spesielt om sommeren. Når temperaturen blir høyere og urin lukten blir sterkere, fjern lukten så raskt og effektivt som mulig. Du kan nøytralisere hundens urin ved å bruke enkle husholdningsartikler som ikke vil skade kjæledyret ditt.

Image
Image

Trinn 1

Fjern hundene fra hunden som du vil rengjøre, noe som gjør at du kan rengjøre og nøytralisere kjøringen grundig.

Steg 2

Sprøyt området med vannslange med kaldt vann for å fjerne stående urin. Bruk en sprøytedyse for å gjøre rengjøringen enklere.

Trinn 3

Bland 3 kopper vann og en kopp eddik i en stor beholder. Bruk hvit eddik siden det naturlig neutraliserer de aktive enzymene i urinen som forårsaker lukt og er også trygt for bruk rundt hunder og andre kjæledyr.

Trinn 4

Påfør blandingen liberalt til området der urinen var plassert. La dette sitte til området er tørt. Om nødvendig, bruk på nytt blandingen til lukten er nøytralisert.

Trinn 5

Kombiner en kopp hydrogenperoksid og to dråper oppvaskmiddel i en beholder eller sprøyteflaske. Bruk dette til å rengjøre urin flekkene som forblir på hunden løp.

Trinn 6

Stryk opp natron på et område som har blitt mettet med urin. Lag en lim med peroksidblandingen. Bruk en skrubbe børste for å fjerne urin flekker. La denne blandingen tørke til et hvitt pulver.

Trinn 7

Skyll hunden med rent, kjølig vann for å fjerne blandingene. Bruk dette så ofte som nødvendig for å nøytralisere hundens urin i en hundeløpe.

Anbefalt: