Logo no.sciencebiweekly.com

Om Jack Russell Pug Mixes

Om Jack Russell Pug Mixes
Om Jack Russell Pug Mixes

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Om Jack Russell Pug Mixes

Video: Om Jack Russell Pug Mixes
Video: Собачий зуд? Попробуйте 7 домашних средств! 2024, April
Anonim

En Jug valp er ikke en renraset hund, men en hybrid av en Jack Russell Terrier og en Pug. En relativt ung blanding, kan Jug valpen arve noen antall egenskaper fra Jack Russell eller Pug. Som med en hvilken som helst valp, bør juggen være godt sosialisert, trent og elsket for at den skal vokse til en trygg, vennlig og veloppdragen voksen.

Image
Image

Historie

The Jug er et nylig tillegg til den voksende listen over "designer hunder". Jugs er oppdrettet av purebred Jack Russells og purebred Pugs. Jack Russell er en liten jakthund som er opprinnelig oppdrettet i midten av 1800-tallet. De ble brukt til å jakte på Red Fox og var kjent for deres evne til å grave inn i revets huler, og utsette dem for jakkerne. The Pug er en kort muzzled, tickset hund med en krøllete hale, opprinnelig oppdrettet rundt 400 B.C. I asia. Pug er ikke en jeger, men en følgesvenn.

Egenskaper

Siden det ikke er mulig å avle en hybrid som har 50 prosent av hver raseavl i sine gener, kan juggen ha noen antall funksjoner eller karakteristikker fra Jack Russell eller Pug. Noen Jugs kan ha en Pug ansikt med en Jack Russells ører, og andre kan ha en terrier ansikt med en Pug kropp eller fargestoffer. Inntil Jug valpen er eldre, vil det ikke være mulig å fortelle hvilke egenskaper og egenskaper valpen vil ha fra hver rase.

Størrelse

Størrelsen din valp blir i voksen alder, avhenger av sminke av hver rase i sine gener. En fullvokset Jack Russell vanligvis vekt mellom 14 og 18 pounds, og en fullvokset Pug veier omtrent 13 til 20 pounds. Pugs er utsatt for fedme da de har en tendens til å spise mer enn de burde, så din Jug valp kan lett vokse til å være tyngre enn 20 pund hvis den spiser for mye og ikke mottar tilstrekkelig trening.

Helseproblemer

Mens blandede raser av hunder er mindre sannsynlig å ha genetiske helseproblemer enn hybrider, kan en krukke ende opp med noen blanding av genetiske defekter fra Jack Russell eller Pug. Pugs er utsatt for allergier, pusteproblemer, hudproblemer, hjernebetennelse, inflammerte hornhinner og gråtende øyne. Jack Russells er tilbøyelige til øyesykdommer, døvhet, sykdom i hofteleddene og dislocated knee caps.

Misforståelse

Folk betaler ofte mer for hybrid hunder, og tror at de er "designer hunder". Blandede rase hunder er mutter, ikke renbredd, og Jug er ikke en hundeslag registrert hos American Kennel Club. Uansvarlige oppdrettere utnytter ofte folk som tror at designerhunder er verdt så mye som, eller mer enn, purebred valper.

Av Catherine Hiles

Bildekilde: Pets4homes.co.uk

Anbefalt: