Logo no.sciencebiweekly.com

Intervju med Sullivan, Sheriff of Cuteness.com

Intervju med Sullivan, Sheriff of Cuteness.com
Intervju med Sullivan, Sheriff of Cuteness.com

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Intervju med Sullivan, Sheriff of Cuteness.com

Video: Intervju med Sullivan, Sheriff of Cuteness.com
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, April
Anonim

Å være en sheriff er ikke hardt arbeid, vel ikke minst for Sullivan the Dog, eller Sully for kort. Denne redningspokok vet noe om å gjøre (og holde) folk lykkelige både i den virkelige verden og på Cuteness.com hvor han sørger for at alle i samfunnet har en pawsome tid.

Sully tok noen minutter ut av sin travle dag med å få mageforbrenninger til å fortelle oss litt om favorittproduktene sine i Cuteness.com's loppemarked og hva han ville si til hele verden om han hadde sjansen.
Sully tok noen minutter ut av sin travle dag med å få mageforbrenninger til å fortelle oss litt om favorittproduktene sine i Cuteness.com's loppemarked og hva han ville si til hele verden om han hadde sjansen.

Hvordan ble du Sheriff of Cuteness.com?

Vel, det hele startet tilbake i 2008 da kjæledyrsforeldrene mine bestemte meg for å lage et nettsted alt om kjæledyr. Jeg var den nye ankomsten i et hus som allerede hadde to andre pels ansikter, Stretch & Squeeze, mine kitty brødre fra en annen mor. Mine folk virkelig adored oss kjæledyr og ønsket å lage et online hjem hvor de kunne vise frem våre bilder og samhandle med andre anipaler. Således ble Cuteness født!

Hva er det som å være Sheriff of Cuteness.com? Har Cuteness noen forbrytere?

OMD, det er fantastisk! Jeg møter dyr av alle typer, fra alle samfunnslag. Folk forteller meg vanligvis at jeg er søt som seriøst gjør halen min, som aldri blir gammel! Og jeg kommer til å gi Cuteness Points til alle de nye pelsjegene jeg møter. Vanligvis spør dyrene og deres folk hvordan bestemte funksjoner fungerer. For det meste, men jeg kommer bare til å møte bedårende ansikter.

Som for forbrytelser er jeg en ganske libertarian pup og liker ikke å lage mange regler for anipals å måtte bekymre seg for. Vi ber bare hvert kjæledyr å være respektfull for hverandre og gjøre Cuteness-opplevelsen fantastisk for alle kjæledyr.

Jeg har lest på din Cuteness profilside som du ble reddet. Hvor og hvordan reddet familien din deg?

Ja! Jeg er en heldig valp! En redning som ble kalt Noahs Bark, fant meg sammen med mine to søsken i en handlekurv i Sør-sentrale L.A. Mine kjæledyr foreldre møtte meg på en Torrance-adoptivhendelse, og det var kjærlighet ved første øyekast. Det var meg med brun hvalpels på den tiden, min bror som hadde hvit pels og min andre bror som hadde svart pels. Jeg la mine fremtidige kjæledyr foreldre gni min mage og kjære meg. Jeg peed litt som jeg er tilbøyelig til å gjøre, så viste dem noen av mine lopper - hele 9 meter. De så meg og var som "denne valpen er den beste, la oss rydde ham opp og gi ham det gode livet" og resten er historie.

De brakte meg hjem og jeg møtte min kitty bros, Stretch & Squeeze, som tok meg under deres beskyttelse og viste meg hvordan å opptre som en ekte katt, woof!

Du har fått noen få produkter fra Cuteness Flea Market. Hvilket har vært din favoritt så langt?

Hender ned, min mamma kitty sokker er amazeballs. Jeg elsker også denne fuglmateren cuz alle birdies kjører min kitty bror, Murphy, bananer.

Vil du heller: ha en endeløs forsyning av godbiter ELLER ha en ubegrenset mengde mageforbrenning ELLER den mest behagelige hundesengen som noen gang har eksistert?

Åh, det er ingen tvil her - Behandlinger! Rubbing magen min er morsom, men noen ganger rotete cuz jeg kan bare bli over opphisset og tisse litt som folk har merkelige reaksjoner på. Jeg sover på moren min og pappas seng, så ingenting kan være bedre enn det. Men TREATS, godbidder er strålende, og jeg vil være en veldig, veldig god gutt for å få godbit.

Hvis du kunne være et annet dyr, hvilket dyr ville du være og hvorfor?

Oh en kattunge katt pels sikkert! Jeg har kjent 3 katter og hvordan de klatrer gardinene, ser veldig gøy ut. Selv om det kommer til å tenke på det, er søppelkasser litt rarlige IMHO. En påfugl kan også være ganske kul. De krysser rundt i nabolaget mitt og har kjempeflær fjær, og de kan fly litt opp til takene, noe som vil være veldig morsomt.

Hvis du kunne snakke med alle i verden på samme tid, hva ville du si?

Silly Sully vil si: Sitt!

Alvorlig Sully ville si:

"Tenk deg, det er ingen land Det er ikke vanskelig å gjøre Ingen ting å drepe eller dø for Og ingen religion også Se for deg alle menneskene Lever livet i fred… Du kan si at jeg er en drømmer Men jeg er ikke den eneste jeg håper du blir med oss en dag Og verden blir som én" Woof!

Av Sara Stuart

Få de nyeste pupdates fra Sully ved å følge ham på Facebook.

Føler seg kattig? Sjekk ut Sullys bror, Murphy van der Socks, på Facebook.

Anbefalt: