Logo no.sciencebiweekly.com

Hvorfor spiser hunder underlige ting?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor spiser hunder underlige ting?
Hvorfor spiser hunder underlige ting?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvorfor spiser hunder underlige ting?

Video: Hvorfor spiser hunder underlige ting?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, April
Anonim

Hunder har vært kjent for å spise matvarer som stein, knivblad, plast, lim og til og med kattpinne - men hvorfor? Det er flere mulige årsaker til at hunden din kan fylle seg med merkelige ting.

kreditt: LorenzoPatoia / iStock / GettyImages
kreditt: LorenzoPatoia / iStock / GettyImages

Ernæringsmessige mangler og medisinske forhold

Dagens hundemat gir tilstrekkelig ernæring for hundens behov. Imidlertid kan enkelte matvarer være lavere i visse næringsstoffer, noe som resulterer i en hunds behov for å supplere sitt kosthold.

Mer: Slik hjelper hunden din til å slutte å slikke gulvet

Noen hunder med visse medisinske tilstander, som Cushings sykdom, malabsorbsjonssyndrom eller hypertyreose, er utsatt for å spise avføring. Coprophagia, eller avføring, er en form for pica. Det er en god ide å få en veterinær sjekke valpen din for eventuelle ernæringsmessige mangler eller medisinske forhold. Å rotere typer mat du myrer hunden din, bidrar til å sikre at han får en rekke vitaminer og mineraler.

Kjedsomhet og angst

Hunder kjeder seg lett, spesielt når de ikke har et uttak for å brenne energi. Å spise hva de kan finne er noe en hund gjør for å passere tiden. Hunder som er stresset eller har separasjonsangst, vil ofte spise noe foran dem for å lindre stress eller frustrasjon fordi det ikke er eier. Pass på at hunden din får masse mosjon og mental stimulering for å redusere kjedsomhet. Hvis pupen lider av angst, må du snakke med veterinæren din eller en sertifisert dyreadvisjonist om hvordan du skal behandle ham.

Image
Image

Cravings and Taste

Din hunds ønske om en bestemt smak kan være ansvarlig for det han spiser, spesielt i tilfelle gress og smuss å spise. Noen dyreadferdister foreslår at hunder i naturen spiste gress for fiber og at hundene ville ha spist gress eller blader i eller rundt dyret de spiste til middag.

RELATERTE: Hvordan stoppe en hund fra å spise poop

Smuss og sand inneholder ofte spor av andre dyr, insekter eller søppelrester, noe som gjør smuss bare en del av den yummy behandlingen. Å holde hunden din unna velsmakende smuss er den eneste måten å hindre dem i å spise den.

Anbefalt: