Logo no.sciencebiweekly.com

Fordeler med å heve barn med hunder

Fordeler med å heve barn med hunder
Fordeler med å heve barn med hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fordeler med å heve barn med hunder

Video: Fordeler med å heve barn med hunder
Video: illustration préparation papillon.avi 2024, April
Anonim

Hvis du har et barn, er det sjansene for at hun blir spurt - kanskje selv bedt - for en egen valp. Og hvorfor ikke? Hennes referansepunkt er et søtt, nonshedding, lydig utstoppet dyr som sitter på sengen og beveger seg ikke før barnet bestemmer det er spilletid. Mens voksne vet at hunder tar arbeid, ønsker et barn bare de følelsesmessige fordelene: Å leke med, lære og pleie en hund, kan forbedre barnets følelsesmessige tilstand. En hund kan skape en følelse av tilhørighet og innføre ansvar i barnet ditt i ung alder.

Image
Image

Slår sammen familier

En hund kan være en følelse av komfort når ting i hjemmet virker urettferdig, foreldre blir stresset og søsken knirker. Det hjelper også bondfamilier gjennom daglige turer, weekendturer, spilletid på gården og til og med tristhet når sykdom eller død rammer. Disse tingene gir barn og voksne muligheter til å senke og se livet gjennom en hunds øyne. Det skaper øyeblikk av glede og situasjoner der du kan koble til hverandre.

Gir ansvar og makt

Barn liker å føle seg kraftig og ansvarlig. En hund i hjemmet skaper muligheter for disse følelsene å spille ut. Et sterkt villet barn vil få tilfredsstillelse fra å mestre en hundplik om gangen, for eksempel trening hunden til å gjøre triks. Et usikkert barn kan få tillit ved å lære lydighet og oppleve samsvar. Det oppgaveorienterte barnet føler en følelse av stolthet når han bader hunden sin, plukker opp fanget og oppfyller sine husholdningsoppgaver å levere ferskvann og mat daglig. Alle disse tingene gir barn en følelse av ansvar med sine furrige venner og muligheter til å se hvordan hundene tenker, føler og lærer.

Tillater pleie

En hund er et godt pleieverktøy for et barn, spesielt for en gutt som ikke sannsynligvis vil leke med dukker eller frivillig til barnevakt yngre søsken. Et barn kan trøste en hund når han er syk, børste pelsen hans, være til stede ved veterinærbesøk og stimulere hundens sinn gjennom spill og ros. Gjennom disse hendelsene og aktivitetene praktiserer barna å være omsorgspersoner og lære sympati, tålmodighet og enkle problemløsende ferdigheter som kan forbedre en hunds liv.

Skaper Friendship Bond

Hvis barnet ditt har et helseproblem eller utfordres når du lærer, kan en valp motivere, slappe av og hjelpe henne med å absorbere informasjon bedre. Barn føler seg ofte støttet av en hund som ikke vil skynde dem mens de leser, retter deres oppførsel eller bryr seg om de har de siste atletiske skoene. Tilstedeværelsen av en ikke-fordømmende blek lindrer stress hos barn og skaper også en følelse av å tilhøre andre barn som har kjæledyr.

Av Lisa Finn

Anbefalt: