Logo no.sciencebiweekly.com

Midlertidig gjerde for hunder

Innholdsfortegnelse:

Midlertidig gjerde for hunder
Midlertidig gjerde for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Midlertidig gjerde for hunder

Video: Midlertidig gjerde for hunder
Video: How to tell if your african cichlids are male or female 2024, April
Anonim

Midlertidige gjerdealternativer for hunder er tilgjengelige for leietakere, flere huseiere og som verktøy for roterende inngjerdede avdelinger på en hage for å opprettholde bakken mens hun inneholder hunder. Prising gjerdet varierer av materialets kvalitet og gjerdsstørrelsen. Fekting kommer i paneler, stav og netting og elektriske alternativer.

Panel Style Fencing

Kjedeledd og husdyrpaneler fungerer godt for midlertidig herding av herdinger. Kjedeledd hund kenneler er tilgjengelig som sett med en port og enkle monteringsanvisninger. Trådpaneler er enkle å oppnå gjennom husdyr- og maskinvareforretninger. Fest panelene sammen med ledning og danner en sirkelkapsling for hunden. Sett panelene til bakken for ekstra sikkerhet. Lett tett husdyrgjerde er det enkleste å bruke for a.

Elektrisk gjerde

Usynlige elektriske hekker gir en barriere som kommuniserer med hundens krage. Når hunden kommer nær barrieren, vil en advarselslyd alarm på kragen. Når hunden forsøker å krysse barrieren, vil en liten elektrisk støt eller buzz aktiveres på kragen. Røde eller hvite flagg brukes til å markere grensen og fungere som visuelle spørsmål til hunden. Elektrisk gjerde er lett å demontere og flytte til et annet sted.

Post og Net gjerde

Plast netting og hjort gjerding er billig og enkel å installere med et T-post system. Kjør T-innlegg i bakken med et hengekøye eller en postdriver. Strenge plastperimenter fekting eller hjort fekting langs omkretsen og koble til stolpene med bailing wire. Bare løs kabelen for å fjerne plasten og trekk T-stolene manuelt ut av bakken.

Innendørs Fekting

Innendørs gjerde er en inneslutningsmetode som benytter eksisterende vegger for å blokkere passasjen. Panelene brukes også til babyer og små barn. Innendørs gjerder er vanligvis laget av plast eller wire og har en justerbar bredde som passer til åpningen. Atletiske hunder kan hoppe over de kortere gjerdene.

Anbefalt: