Logo no.sciencebiweekly.com

Kan jeg hjelpe to hunder med hverandre?

Kan jeg hjelpe to hunder med hverandre?
Kan jeg hjelpe to hunder med hverandre?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kan jeg hjelpe to hunder med hverandre?

Video: Kan jeg hjelpe to hunder med hverandre?
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, April
Anonim

Du kan ha høye forhåpninger om at de to hundene skal gi fellesskap for hverandre, men det virker ikke alltid slik. Personligheter kan kollidere, akkurat som med mennesker, og du kan finne deg selv å bruke mer tid til dommere enn å nyte kombinert spill. Hvis hundene dine ikke møtes så vel som du hadde håpet, er det noen ting du kan gjøre for å oppmuntre dem til å binde seg. Med tålmodighet og tilsyn er det mulig for de fleste hunder å lære å komme sammen.

Image
Image

Tips # 1 - Gi rikelig med ressurser for å unngå kamper. En årsak til konflikt i hundrelasjoner er konkurranse over begrensede ressurser. Du bør alltid ha mer vannskåler, hundesenger og leker enn du har hunder. Du kan også ønske å mate hundene i separate rom slik at de kan spise i fred.

Tips # 2 - Gi hver hund oppmerksomhet, hver dag. Å føle at det er konkurranse om din hengivenhet, vil skape et ubehagelig forhold mellom hundene dine. Tilbring en på en gang med hver hund, hver dag. Selv en 10 minutters leksjon vil styrke båndet mellom deg og hunden din, noe som vil forbedre forholdet mellom hundene dine.

Tips # 3 - Spill med hundene sammen. Like viktig som det er å ha en-mot-en-gang med hver av hundene dine, er det også viktig at de lærer å leke sammen. Fellesvandringer er en god bonding øvelse, så lenge du kan styre begge i båndet samtidig. Selv sitter på sofaen og petting begge samtidig oppfordrer liming.

Tips # 4 - Gi separate områder for hundene å henge ut. Uansett hvor godt hundene dine kommer sammen, vil de nok ha en stund alene, spesielt hvis de har svært forskjellige energinivåer, eller en av hundene er fortsatt ung. Crate tog hver hund, så de har et dedikert sted hvor de vet at de kan hvile, og unngå å lukke dem begge til små områder, for eksempel bad eller vaskerom.

Tips nr. 5 - Spay eller dyrere kjæledyrene dine. Det viktigste du kan gjøre for å hjelpe hundene til å komme sammen med hverandre, er å ha hver og en spayed eller neutered.

Anbefalt: