Logo no.sciencebiweekly.com

Hundekrager vs. Harnesses

Hundekrager vs. Harnesses
Hundekrager vs. Harnesses

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hundekrager vs. Harnesses

Video: Hundekrager vs. Harnesses
Video: Swollen puppy:Juvenile Cellulitis 2024, April
Anonim

En hund halter er en spesialisert utstyr som er designet for å oppmuntre hunden til å slutte å trekke på båndet under turer. Halter kan gjøre det mye enklere å håndtere store, kraftige hunder. Avhengig av hunden, kan en tradisjonell krage på egen hånd være nok til daglige turer, men de gir ikke den kontrollen du trenger hvis hunden din har dårlig walking etikette. I tillegg kan hunder som drar på turer mens bånd er koblet til krage, ende opp med helseproblemer nedover linjen.

Image
Image

Sizing opp problemet

En hund som trekker kan være en sikkerhetsrisiko for både deg og deg selv. Hvis du ikke klarer å kontrollere hunden din på grunn av sin styrke, vil det sikkert ikke være en hyggelig opplevelse å gå på ham. Halter er best implementert med større eller sterkere hunder som er vanskelig å kontrollere med en snor alene. Hvis du bruker en fleksibel bånd, vil en halter ikke hjelpe løsningen din som halter, avhengig av at du kan styre båndet til enhver tid. Små hunder trenger sannsynligvis ikke hjelp av en halter, da du har lite problemer med å holde dem under kontroll.

Vurderer alternativer

Halter er nyttige ved at de umiddelbart forandrer hundens vandringsadferd. Imidlertid tilbyr de ingen meningsfull langsiktig løsning på problemet med en trekkende valp. I stedet for å bruke en halter, bør du vurdere å jobbe med en hundetrener for å hjelpe hunden å lære grunnleggende om høflig vandring. En velutdannet hund med uklanderlig snor manerer er langt mer pålitelig enn noe tilbehør du kan kjøpe hos en dyrebutikk. Dessuten, hvis du noen gang finner deg selv uten halter, vil hunden din vende tilbake til sine gamle vandringsvaner.

Fordeler og problemer med krage

Tradisjonelle hundkraver er designet for å bære hundens identifikasjonskoder. De er ikke komfortable for hunder som trekker, og hjelper deg ikke med å kontrollere en hund med dårlige snor manerer. Dog er hunden din sannsynligvis allerede vant til å gå med en krage, og bruk av en til fotturer krever ikke ekstra treningstrinn. Hunder som kontinuerlig trekker eller drar mot krage, er i fare for trakealskader. Krage er normalt tilstrekkelig for hunder med god snor manerer.

Fordeler med halter

Halter gir en rask løsning på problemet med en trekkhund, og er utmerket for å fylle hullene mellom treningsøkter. De gir deg en trygg måte å kontrollere hunden din på turgåing mens han fortsatt lærer skikkelig vandring. Dessverre, høflig å gå med en halter betyr ikke alltid at det er høflig å gå uten; hunden din kan fortsette å trekke når halter er fjernet. Det er best å bruke en halter som et stoppmål når du lærer hunden din det grunnleggende om å vandre i bånd.

Av Todd Bowerman

ASPCA: Undervisning din hund ikke å trekke på et løp ASPCA: Gående utstyr til hunden din ASPCA: Introdusere hunden din til en hodehale

Anbefalt: