Logo no.sciencebiweekly.com

Hva betyr det når hundene smugler med deg?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr det når hundene smugler med deg?
Hva betyr det når hundene smugler med deg?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva betyr det når hundene smugler med deg?

Video: Hva betyr det når hundene smugler med deg?
Video: Hvorfor spiser min hund lort? 2024, April
Anonim

Hunder viser sin kjærlighet på mange måter, men en koselig pooch som foretrekker å nestle helt opp til deg på sofaen eller i sengen, er spesielt tilfredsstillende. Henger hunden din på hodet på puten og pote på hånden til du legger teppet over ham? I så fall føles han sannsynligvis knyttet til deg og finner din tilstedeværelse trøstende. Ikke bare det, men kroppen din gir en kilde til varme som hunder krever spesielt under kaldt vær. Husk at mens de fleste hundene elsker å kose, kan klemmer være stressende. Å være i nærheten av deg, å presse opp mot deg, eller til og med sitte i fanget ditt er alle snødekte måter hunden din viser at han bryr seg.

Image
Image

Han Adores You

kreditt: Wavebreakmedia / iStock / GettyImages
kreditt: Wavebreakmedia / iStock / GettyImages

Det er bare så enkelt. Du har vært borte på kontoret i 10 timer rett - det er en levetid i hundetimer. Dessverre stopper din travle dag ikke bare fordi du er hjemme. Du har regninger å betale, middag å lage, barn å plukke opp, klesvask å gjøre. Selv om du er hjemme, får din pooch fortsatt ikke den oppmerksomheten han krever. Hunden din adore deg og snuggles med deg for å tilbringe kvalitet en-mot-en med deg så lenge som mulig før du drar ut døren igjen.

Han er Ridiculously Happy

kreditt: maforke / iStock / GettyImages
kreditt: maforke / iStock / GettyImages

Du vet hvor giddy du får når noen du elsker går i døren? Din hundens følgesvenn blir på samme måte. Du gjør ham glad, og han vil tilbringe tid med deg. Hans lykke er alt i halen hans. En studie fra 2007 gjennomført av italienske forskere ved Trieste Universitet så på hvordan man leser en hunds halevogn. Forskere observert at hunder som venter sine haler mer til høyre, føler seg optimistiske om deres nåværende situasjon og personen i nærheten, som er deg. Se på hundens hale neste gang han snuggles opp med deg. Han hopper opp på sengen, kryper mot deg og sannsynligvis klapper halen til høyre. Du gjør ham eksepsjonelt glad.

Han er kald

kreditt: ChesiireCat / iStock / GettyImages
kreditt: ChesiireCat / iStock / GettyImages

Når hundens seng er nede i stuen, kan han finne sin vei inn i din. Det er flott når hele familien er hjemme og brannen er knitrende. Han forblir koselig. Men om natten er hans favoritt soveplass ensom og trekkende. Du kan ikke innse det, men du er som en stor varmeapparat i øynene hans. På samme måte som du liker å smugge opp ved siden av den andre halvdelen på en kald vinterkveld, liker hunden din å gjøre det samme med deg for å holde deg varm. Ikke bare får han en fordel for å være rett ved siden av deg, men han får også til å drive bort i drømmeland mens han holder seg perfekt til å smake.

Det er i hans blod

kreditt: Juan Jose Napuri / iStock / GettyImages
kreditt: Juan Jose Napuri / iStock / GettyImages

Noen hunder er bare naturlig kosete. Det er i deres DNA å være limt til deg hele tiden. Selv om han sikkert elsker deg, er han genetisk tilbøyelig til å være litt klamrende. Hvis du gleder deg til å tilbringe dine netter krøllet opp med hunden din, adopter du en hund med koseegener. Cavalier King Charles spaniels, Lhasa apsos, maltesiske valper, pomeranians, shih tzus, poodles og pugs er bare noen få av raser som pleier å være klangere enn andre.

Anbefalt: