Logo no.sciencebiweekly.com

Hunder som er lysbøtere

Hunder som er lysbøtere
Hunder som er lysbøtere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hunder som er lysbøtere

Video: Hunder som er lysbøtere
Video: mukbang | How to make snail noodles? | spicy challenge | Roast Beef Bone | songsong & ermao 2024, April
Anonim

Det er minst to gode grunner til å velge en valp som ikke kaster mye. For noen er det viktigst at tung kasting betyr mye støvsuging. For andre er allergier bekymringen. En lettfiskende rase tillater allergikere å nyte gledene til hundeeierskap uten symptomer på en allergisk reaksjon.

Image
Image

pudler

Det er kanskje vanskelig å tro at pudelen, med hennes forsiktig stylede frakk, er en av de letteste kaste hundene rundt - ja, noen sier ikke-kaste. Dette gjør puddel en populær rase for de med allergier. Men når det gjelder grooming behov, krever hun mer oppmerksomhet, så forbered deg på å besøke groomer med henne hver seks til åtte uker. Du må også pusse henne daglig for å hindre at hun tetter, krøllete hår fra matting.

The Bichon Family

Liten, søt, kjærlig og perfekt for leilighetslivet, de forskjellige medlemmene av bichon-familien er lette åkere til tross for at de har myke plagg. Den mest kjente av rasen er Bichon Frise og Maltesen. Bolognese og Coton de Tuléar er mindre kjent, men har lignende strøk. Imidlertid trenger en bichon-type hund en god mengde vanlig profesjonell grooming, pluss daglig børste og kamme hjemme for å holde kappen i god stand.

Vannhunder

Vannhunder har tykke, krøllete strøk. De mest kjente er de portugisiske og spanske varianter. Du finner knapt håret på dine møbler eller gulv, og alle medlemmer av rasenfamilien anbefales til allergikere. Han trenger å besøke en profesjonell groomer for å få sitt tykke frakke klippet, og rase eksperter anbefaler regelmessig børsting og kamme hjemme. Imidlertid trenger han ikke så mye kjæledyrsalong som velvære som en puddel fordi kappen hans vokser sakte.

Store hunder

Hvis du er en stor hund elsker, er det noen raser du bør vurdere for deres lys shedding og lav pleie behov. Den store danskeren trenger minimal pleie for å holde kappen i toppetilstand, og selv om du kanskje finner deg selv å snakke over ham rundt i huset, vil du ikke finne håret hans overalt. Doberman, Rhodesian ridgeback og vizsla er andre store pooches som ikke forlater for mange hår bak dem, og trenger bare en ukentlig børsting for å fjerne døde hår.

Av Eleanor McKenzie

Hundeslag Informasjonssenter: Veldig Lysbøtere Doggy Dashboard: Large Non-Shedding Hunderaser

Anbefalt: