Logo no.sciencebiweekly.com

Om engelsk Coonhounds

Om engelsk Coonhounds
Om engelsk Coonhounds

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Om engelsk Coonhounds

Video: Om engelsk Coonhounds
Video: Kan klimaaktivisten overbevise svineavleren om, at vi skal spise mindre kød? 2024, April
Anonim

American English coonhounds er sporty, kraftige og elegante hunder som teller Virginia hunder som deres forfedre. Virginia hunder, lenger tilbake, har engelsk foxhound anestesi. Amerikanske engelske cohounders opprinnelse ligger i USA, i stedet for i Storbritannia. De kalles ofte "engelske coonhounds".

Image
Image

Historie

Amerikanske engelske coonhounds ble oppdrettet for å navigere i steinete og tøffe amerikanske landskap, da deres forfedre var vant til det meste jevnere grunnlaget for England. De ble opprinnelig brukt til jaktformål, vanligvis etter vaskebjørn eller rever. I moderne tid beholder amerikanske engelske coonhounds sine dyktige jaktferdigheter. Ikke bare er de eksepsjonelt raske hjørnetenner, de har også mye utholdenhet.

Utseende

Disse hundene har grov pels som er moderat i lengden. Deres farge varierer, og kan være alt fra svart og hvitt til flettet hvitt med blått eller rødt. Voksen American English coonhounds vokser ofte til å være 26 inches høye. De veier vanligvis mellom 40 og 65 pounds. Deres fysiques er generelt letthe og senete.

Typisk oppførsel

Amerikanske engelske coonhounds er nabo og jovial med mennesker og medhunder. De er i de fleste tilfeller kjærlige og milde dyr. Andre vanlige beskrivende egenskaper av amerikansk engelske coonhounds inkluderer årvåkenhet, mot og rikelig vitalitet. De tar sikte på å gjøre folkene rundt dem lykkelige. Trening av dem er vanligvis en enkel oppgave, og de beholder ofte informasjon raskt. Hvis de er ordentlig opplært og sosialisert, fungerer de godt sammen med barn, men alltid med omhyggelig veiledning.

Øvelse, Øvelse, Øvelse

Disse mellomstore pooches trives på fysisk aktivitet, hva med deres omfattende jakthistorie. Hyppig trening er av største betydning for dem. De trenger ikke bare lange turer hver dag, men også mye jogging. Hvis de ikke får nok mosjon, kan det føre til atferdsmessige problemer - tenk møbler tygge.

Grooming behov

Siden amerikanske engelske coonhounds har så kort pels, er deres grooming krav ikke spesielt omfattende eller tidkrevende. De kaster fra tid til annen, men ikke immoderately. Det er viktig å pusse sine strøk om en gang hver uke. Bristle børster er generelt gunstige for deres pels vedlikehold. De trenger bare bad hver måned eller så, med mindre deres frakker av hvilken som helst grunn kommer i kontakt med noe rotete.

vokalisering

En av de mest minneverdige egenskapene til den amerikanske engelske coonhounden er hans varemerke bark eller "bawl", som ligner mange hunders. Disse lydene er klare og høye, selv fra relativt langt unna.

Av Naomi Millburn

Bildekilde: PetGuide.com

Anbefalt: