Logo no.sciencebiweekly.com

Mini Beagle Informasjon

Mini Beagle Informasjon
Mini Beagle Informasjon

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Mini Beagle Informasjon

Video: Mini Beagle Informasjon
Video: Mini Goldendoodle - Top 10 Facts 2024, April
Anonim

Hunder sies å være mannens beste venn, og mini beagle er absolutt ikke noe unntak. Opprinnelig oppdrettet for å fungere som jakthunder, har mini beagles, også kalt "pocket beagles", funnet seg hjem som kjære familiemedlemmer. Selv om de er kjent for flere helseforhold som voksne, krever mini beagles lite pleie, elsker å trene og leke, og oppfører seg godt rundt andre kjæledyr og barn.

Image
Image

Historie

Mini eller pocket beagles antas å ha oppstått i England som jakthunder i midten av 1500-tallet og tidlig på 1600-tallet. De ble avlet for å være små nok til å passe inn i jakkesekkene, men de ble ikke brukt som jakthunder lenge da de korte benene ikke kunne løpe veldig fort. I dag anerkjenner den amerikanske kennelklubben ikke mini beagles som en faktisk beaglebarn, da deres korte høyde forårsaker uønskede helseproblemer.

Beskrivelse

Mini beagles lever helt opp til navnet sitt. De vokser opp til ikke mer enn en fot høy, og varierer mellom 7 og 12 inches. De veier vanligvis mellom syv og 15 pounds. Mini beagles-strøk kan være en rekke farger, for eksempel hvit, svart, brun, krem, brunbrun, oransje eller rød. De fleste mini beagles haler har et hvitt tips som var nyttig slik at jegere kunne se hvor de var i høye gressfelt.

Oppførsel

Denne rasen har en søt oppførsel. De gjør gode følgesvenner og møtes vidunderlig med barn og andre kjæledyr, selv om det foreslås at de blir introdusert til ikke-hundens kjæledyr med forsiktighet. Unge barn bør overvåkes når de spiller med mini beagles. Disse små hundene setter pris på å ha andre kjæledyr som housemates, da de ikke liker å bli forlatt hjemme alene.

Kosthold

Pocket beagles skal mates to ganger daglig. Hvor mye de skal mates avhenger av deres størrelse, bygg, alder og aktivitetsnivå. Mini beagles bør mates rundt samme tid hver dag for å sette opp en rutine. Når det gjelder trening, elsker de å ta turer og bli spilt med hver dag. Hold alltid en mini beagle i snor og krage når du går dem, da de vil følge nesen og kunne løpe av hvis det ikke er sikret riktig. Denne rasen er utsatt for fedme, så selv å ha en liten bakgård for dem å leke i, vil være tilstrekkelig til å holde vekten av.

Helse

Som alle raser av hunder er lommebønnen genetisk bestemt for visse helseproblemer. De forekommer oftere hos voksne over to år. Slike helseforhold inkluderer, men er ikke begrenset til, øyebetingelser, hypertyreoidisme, epilepsi, kløvle, hjertesykdom og ryggproblemer. Regelmessig kontroll med en veterinær bør bidra til å forhindre eller overvåke helsemessige forhold.

Omsorg

Mini beagles-strøk skal børstes en gang per uke. Grooming er raskt og enkelt, siden deres frakk er kort og rett, og selv når det er skur, er det lett å rydde opp etterpå. Med mindre de finner noe stinkende å rulle inn, trenger de ikke å bli badet ofte. Drop-eared mini beagles bør ha ørene deres renset ut ofte for å hindre infeksjoner, da det er dårlig luftcirkulasjon og voks kan bygge opp lett. Deres negler skal trimmes av en profesjonell så ofte som nødvendig.

Av Amanda Williams

Anbefalt: