Logo no.sciencebiweekly.com

Er det ok å holde hunden din i en garasje?

Er det ok å holde hunden din i en garasje?
Er det ok å holde hunden din i en garasje?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Er det ok å holde hunden din i en garasje?

Video: Er det ok å holde hunden din i en garasje?
Video: The 24 Behaviors of the Ridden Horse in Pain: Shifting the Paradigm of How We See Lameness 2024, April
Anonim

Holde hunden din i en isolert garasje (temperaturregulering er svært viktig!) kan sikkert være en effektiv måte å stoppe ham fra å vandalisere huset når du er borte, men det er mange faktorer du må vurdere først. En garasje kan være så behagelig som ditt hjem hvis det gir et trygt og komfortabelt miljø.

Image
Image

Temperatur og isolasjon

Hvis du ikke har isolasjon i garasjen din, få det pronto. Garasjen bør også være utstyrt med klimaanlegg (enten en varmeapparat, klimaanlegg eller begge, avhengig av ditt spesielle klima). Sett inn et termometer og kontroller lufttemperaturen i garasjen din noen få dager for å sikre at hunden din er trygg der ute. Ta kontakt med en veterinær eller avlsekspert for å finne ut hvilket temperaturområde hunden din er komfortabel i. En fluffy Pomeranian vil være bra i temperaturer som er for kule for en korthåret Doberman pincher. Som regel bør temperaturen i garasjen være mellom 60 og 80 grader Fahrenheit - verken for varm eller for kald.

Underholdning og farer

Din hund trenger noe for å holde ham underholdt mens han er bortgjemt fra andre kjæledyr og mennesker. Stuffing Kong leker med jordnøtt smør og deretter fryser dem er en fin måte å holde garasjebaserte kjæledyr opptatt når du er borte for dagen, ifølge Pawsitive Experience. Husk at hunden din kan og vil ødelegge ting for å lette kjedsomheten. Hvis du vil beholde valpen din i garasjen, må du flytte farlige kjemikalier, spisse verktøy og andre farlige gjenstander utenfor rekkevidde. Lås dem i et solidt skap eller fjern dem helt fra garasjen.

Plass og utendørs tilgang

Ideelt sett bør du koble garasjen direkte til et kabinett ute, slik at kjæledyret ditt kan gå ut for å bruke på badet. Hvis det ikke er et alternativ, legg aviser eller absorberende pads i et åpent hjørne bort fra maten og sengetøyet. Du vil ikke at han skal bli vant til å urinere hvor han gleder seg, så oppmuntre til gode badvaner selv i garasjen. Din hund trenger tilgang til nok plass til å løpe rundt mens du leker med leker.

Oppmerksomhet og trening

En av de største farene ved å holde en hund i garasjen er at hans daglige behov kan overses. Som ordtaket går: ute av syne, ute av tankene. Uansett årsaken til at du holder hunden i garasjen, må du tilbringe så mye tid med ham som du kan på daglig basis for turer og lek. Hvis timeplanen din forhindrer deg, spør et familiemedlem eller en venn å leke med valpen eller ta ham en tur på de dagene du ikke kan. Hunder er sosiale dyr, slik at de trenger oppmerksomhet akkurat som de trenger næring. Ikke glem kjæledyret ditt fordi han er ute i garasjen og ute av syne.

Fôring og sengetøy

Det er en god ide å rante måltider i stedet for å fylle bollen hele tiden, spesielt hvis hunden er alene i timevis hver dag. Han kan spise for å lindre kjedsomhet eller stress selv når han ikke er sulten. Spør veterinæren om gode fôringsvaner. Sjekk etiketten på merkenavn for fôr for fôring, basert på ditt kjæledyrs vekt. Han burde alltid har tilgang til rent vann, spesielt om sommeren.

Gi så mange skapninger som mulig, spør deg selv hva du vil, bør du tilbringe tid der inne. Gi mykt sengetøy, en kennel hvis han liker lukkede rom, og et teppe for at han skal ligge på. Når det er spesielt kaldt, gi oppvarmet sengetøy.

Av Quentin Coleman

referanser: Humane Society of Utah: Kald værstell for hunder Humane Society of the United States: Hold kjæledyr Safe i varmen Pawsitive Experience: Holde hunden din varm og trygg i din garasje Hund Trening Sentral: Hund Graviditet Tidslinje

Anbefalt: