Logo no.sciencebiweekly.com

Vet hundene når de er bortskjemt?

Vet hundene når de er bortskjemt?
Vet hundene når de er bortskjemt?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vet hundene når de er bortskjemt?

Video: Vet hundene når de er bortskjemt?
Video: Do Cats Have 2 Sets of Teeth? - Cat’s Teeth FALLING OUT?! 2024, April
Anonim

Det er bare naturlig å ønske å ødelegge hunden din. Tross alt gir hunder enorme mengder kjærlighet, komfort og, i noen tilfeller, sikkerhet. Det eneste spørsmålet er om hunden din vil vise forskjellig atferd på grunn av at du behandler ham så godt, og hvordan disse atferdene kan utvikle seg til et problem for deg og din husstand. Det viktigste å huske er at hunder lever i en verden av mønstre.

Image
Image

Definerer Spoiled

Hver hundeier har sannsynligvis en annen definisjon for ordet "bortskjemt". Noen kan vurdere en hund med fritt løp av møblerne bortskjemt, mens andre kanskje ikke har et problem med hunden deres som henger ut på sengen eller i sofaen. Spoiled brukes normalt med negativ connotation - en hund som er bortskjemt, ville være en hund som mottar store mengder privilegium og ros for svært lite arbeid.

Forstå raser og opplæring

Hunder blir avlet for spesielle formål. Egenskaper som mod og intelligens oppfordres til arbeidshunder, mens fanget hunder blir oppdrettet for å være små og passive. Hver eier har forskjellige forventninger til hunden hans, og disse forventningene kommer ofte fra rasens omdømme. Som sådan avhenger av hvilken som helst gitt hund, hans temperament, oppdrett og trening. Belønning av en hund er helt opp til eieren.

Hvilke hunder kjenner

Hunder forstår vaner og mønstre mer enn noe annet. Når du tar tak i nøklene dine, er det på tide å gå utenfor. Når du plukker opp båndet, er det på tide. Hunder lærer ved å observere verden rundt dem og tolke vanlige mønstre. Hunder vet ikke nødvendigvis at de er bortskjemt, men de vet hvilken oppførsel som fungerer for å tjene positiv oppmerksomhet, ros og godbiter.

Konsistens

En av de vanskeligste delene av trening en hund er å bygge konsistens i rutinen. Hunder vet hvem som vil skjemme dem bort og hvem som ikke vil, og er dygtig på å plukke opp endringene i humør for å finne ut når den beste tiden å be om en godbit kan være. Ulike familiemedlemmer eller venner vil behandle hunden på forskjellige måter, og hundene lærer raskt hvem som skal nærme seg bordskrap og hvem som skal lene seg til kjærlighet.

Av Todd Bowerman

Hele Hund Journal: Er hunden din bortskjemt? Veterinærpartner: Spoiled Dog

Anbefalt: