Logo no.sciencebiweekly.com

Wire vs Plastic Dog Crates

Wire vs Plastic Dog Crates
Wire vs Plastic Dog Crates

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Wire vs Plastic Dog Crates

Video: Wire vs Plastic Dog Crates
Video: Reagerer din hund på andre hunde? 2024, April
Anonim

Du vil huske hunden din gjennom kasseopplæring, men du vet ikke om du skal velge en plast- eller metalltrådkasse. Så lenge det er riktig størrelse, kan hver type kasse være et godt valg. Men hver type har sin andel av ulemper.

Image
Image

Høyre-sizing

Uansett om du velger plast eller kasse, må du sørge for at den ikke er for liten eller for stor til din pooch. Hun må kunne stå opp, ligge seg og vende seg komfortabelt. Men det er jo større kassen skal være. Hunder naturlig vil ikke jord hvor de sover, og en for stor kasse vil tillate dem å ha en potte i den ene enden og et soverom på den andre, som slår ut punktet med kasseopplæring.

Fordeler med Wire Kasser

Wire kasser tillater en enorm mengde luftstrøm, noe som er spesielt nyttig for hunder med lengre frakker og de som lever i varmere klima. Denne utendørs konstruksjonen lar også hunden din se alt rundt ham, inkludert deg. Mange wire kasser brettes flatt for lettere lagring eller flytting, og mange kommer med divider paneler som lar deg justere størrelsen på buret når puppen din vokser. Mange har også en glidebrett for ulykker, noe som gjør opprydding enklere.

Ulemper ved Wire Kasser

Å tillate hunden din å se familien fra en kasse er vanligvis trøstende for ham, men det kan føre til whining, bjeffer og stress når han ikke kommer til deg. Enkelte kasser har også hull mellom stengene på bunnen som kan være for store til mindre raser som kanskje ikke kan sette pote ned komfortabelt. Og mindre hunder i kaldere klima ville gjøre det bedre i kasser som begrenser luftstrømmen og dermed tillate dem å beholde noen av kroppens varme.

Fordeler med plastkasser

Plastkasser er langt lettere enn metalltrådkasser, og mange plastkasser kan poppes fra hverandre for enkel oppbevaring. Bunnene på de fleste kasser som bryter ned, kan bli hundesenger etter at kassen ikke lenger er nødvendig. Plastkasser har hull som pupen din kan se, men denne begrensede visningen gir også mer privatliv for hunden din og blokkerer potensielle forstyrrelser. Uavhengig av trening, er plastkasser vanligvis godkjent av fly, mens metalltrådkasser ikke er.

Ulemper ved Wire Kasser

I tillegg til begrenset visning og luftbevegelse kan lukkede plastkasser stresse en nysgjerrig hund som kan føle seg isolert. Plastkasser kan også holde lukter fra ulykker over tid, noe som kan gjøre dem vanskelige å holde rene og friske. Og selv om mange plastkasser bryter ned, kan de ikke brettes flatt, noe som kan være et problem for lagring eller flytting.

Av Scott Morgan

The Housebreaking Bible: Velge riktig krate for hunden din RaisingSpot.com: Wire Crate Fordeler og ulemper RaisingSpot.com: Plastic Dog Crate Fordeler og ulemper

Anbefalt: