Logo no.sciencebiweekly.com

Slik bygger du en pause tabell

Innholdsfortegnelse:

Slik bygger du en pause tabell
Slik bygger du en pause tabell

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik bygger du en pause tabell

Video: Slik bygger du en pause tabell
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2024, April
Anonim

Pausetabellen er et viktig hinder på nesten alle agilitybaner. Det brukes til å vise stabilitet og kontroll mellom hund og håndterer, og det er viktig for å lykkes i smidighetsringen. Pausetabellen er en ganske enkel hindring for å konstruere og vil bidra til å sikre hundens suksess som en fleksibilitetskonkurrent.

Image
Image

Trinn 1

Ta en av dine fireveis ledd og sett inn en av de 48-tommers lange PVC-stykkene i hvert av hullene i leddet. Du kan lim dem inn hvis du vil at bordplaten din skal være permanent festet sammen. Gjenta dette med de resterende fireveis felles og 48-tommers segmentene.

Steg 2

Fest en U-ledd til enden av hvert 48-tommers rør på en seksjon av din fireveis fellesmontering. Pass på at den åpne enden av U vender nedover. På gjenværende fireveis monteringsstykke, fest en av T-leddene til enden av 48-tommers rør, med en åpning vendt opp og ned fra hoveddelen.

Trinn 3

Legg en 6-tommers seksjon av PVC-rør i hver av de åpne ender av U-leddene, og koble dem med øvre åpning i hver av T-leddene for å koble begge fireveis forsamlingsseksjonene. Du bør nå ha en komplett enhet med åpninger fremdeles på bunnen av T-leddene.

Trinn 4

Sett inn de fire resterende 6-tommers PVC-seksjonene i de siste åpningene i bunnen av T-leddene. Disse vil danne bena på pausebordet. La disse seksjonene lukkes, slik at du kan bruke lengre eller kortere rør hvis nødvendig, avhengig av hundens høyde.

Trinn 5

Klipp 4-ved-8-fotplaten av kryssfiner i halv, slik at du har to 4-til-4 fot-seksjoner. Påfør et tykt lag lim på toppen av ett ark, og trykk det resterende arket på toppen av limet. Skru seksjonene sammen slik at du har en solid 4-til-4 fotplattform topp.

Trinn 6

Mal opp bordplaten. Du kan bruke en vanlig utvendig maling for din topp. Bare vær sikker på at du legger minst to lag maling på toppen, for å sikre at den forblir i god stand.

Trinn 7

Sentrer bordplaten over PVC-basen, og bor våre hull gjennom både toppen og PVC, en mot hvert hjørne av bordet. Sett en av boltene i hvert hull, og skru boltene godt til.

Trinn 8

Kontroller over topp- og PVC-seksjonene for å være sikker på at det ikke er røffe eller skarpe kanter, og vær sikker på at alle leddene og boltene er sikre. Når du har sjekket over ditt hinder og forsikret deg om at det er trygt, er du og din hund klar til å begynne å trene på ditt eget pausebord.

Anbefalt: