Logo no.sciencebiweekly.com

Hjem Rettsmidler for behandling av hund diaré

Innholdsfortegnelse:

Hjem Rettsmidler for behandling av hund diaré
Hjem Rettsmidler for behandling av hund diaré

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjem Rettsmidler for behandling av hund diaré

Video: Hjem Rettsmidler for behandling av hund diaré
Video: Hvad gør jeg, hvis mit barn hoster? | SundhedsTV 2024, April
Anonim

Nesten alle hunder har utbrudd av diaré gjennom hele livet. I mange tilfeller kan hjemmestøttende behandling hjelpe en hund til å løse tarmproblemene han står overfor. I tilfeller der diaréen varer i mer enn 48 timer, er blod synlig i avføringen, eller diaréen ledsages av oppkast og sløvhet, er det nødvendig med en tur til veterinæren.

Image
Image

hydration

Holde hunden hydrert er en av de viktigste faktorene i å behandle diaré hjemme. Hunder kan bli dehydrert mye raskere enn mennesker, og til og med moderat dehydrering kan føre til livstruende komplikasjoner. Tegn på dehydrering hos hunder inkluderer dully, blekgummier og tap av elastisitet i huden. For å oppmuntre dehydrerte hunder til å drikke, gi ham isterninger eller bland en liten mengde lavnatrium kyllingbuljong i vannet. Noen teskjeer Pedialyte kan også bidra til å erstatte elektrolytter som er tapt som følge av diaréen. Hvis en hund har begrenset vanninntak i mer enn 24 timer, bør han tas til en veterinær for evaluering og væsker.

Bland diett

Ofte er diaré forårsaket av betennelse eller irritasjon i fordøyelsessystemet. Spoiled mat, kjemikalier og konserveringsmidler i hundemat, og fordøyede ikke-matvarer som søppel- eller verneavfall kan forårsake mageforstyrrelser. Mange ganger, disse bouts av diaré kan ryddes opp ved å berolige ned fordøyelseskanalen. Ifølge veterinær Holly Nash, blir det enkelt å fordøye en enkel diett med kokt kylling eller magert hamburger blandet med ris eller vanlig havregryn, og hjelper ofte med å bosette magen og tarmene. Lavnatrium kylling bouillon kan også blandes med måltidet for å oppmuntre til å spise og hjelpe med rehydrering.

kosttilskudd

For å hjelpe hundens tarmkanal til å tilpasse seg, kan du supplere hundens kosthold med bestemte matvarer eller ikke-reseptfrie kosttilskudd. Et av de mest effektive kosttilskuddene til kjæledyr med tarmproblemer er pureed gresskar. Gresskar er høy i fiber og lett fordøyd. Pass på at du bruker vanlig gresskar og ikke gresskarfylling. Du kan også vurdere å bruke et probiotisk tillegg for langsiktig støtte. En av de mest anbefalte produktene er Purina Fortiflora Canine Probiotic, som bidrar til å fremme sunne og balansert tarm.

Anbefalt: