Logo no.sciencebiweekly.com

Hjemmelaget Canine Stifle Brace

Innholdsfortegnelse:

Hjemmelaget Canine Stifle Brace
Hjemmelaget Canine Stifle Brace

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjemmelaget Canine Stifle Brace

Video: Hjemmelaget Canine Stifle Brace
Video: PLANTED AQUARIUM MAINTENANCE - IN-DEPTH TUTORIAL FOR BEGINNERS 2024, April
Anonim

Hunder er ofte aktive kjæledyr og kan skade kvelder eller kneledd. Disse hundene, som vanligvis lider av smerte, blir deretter inaktive og kan utvikle mer alvorlige problemer, for eksempel leddgikt, hvis leddet ikke mottar oppmerksomhet. En stifle brace er uvurderlig etter en knæroperasjon, og i enkelte tilfeller kan eiere velge brystet i stedet for kirurgi. Flere bedrifter produserer bånd til hunder, men det er mulig å lage en stifle brace selv.

Image
Image

Stifle Joint

En hundens kneledd fungerer som et hengsel og holder hundens ben stabil når den bøyer og retter seg. Skader, som et revet ligament, påvirker kneleddets korrekte funksjon. Hunder som lider av skadede leddbånd og andre kneskader, opplever smerte og betennelse i knelegionen. Disse hundene utvikler vanligvis leddgikt som følge av denne tilstanden, noe som er ganske vanlig hos hunder.

Svelgskader

Unormal stress på kneet kan knuse eller rive den laterale og mediale menisken, som er knærens støtdempere. Hunder blir lamme når disse kvartmånedformede bruskene er skadet. Skadede hjørnetenner har vanskeligheter med å legge vekt på det berørte beinet og ofte også skade deres andre kne, da dette tar mer vekt. Hunder som har opprettholdt denne type kneskade, skal være utstyrt med en stifle brace så snart som mulig. Disse hundene kan bære brystet mens de venter på operasjon. Hunder som har gjennomgått kirurgi, bør ha en stifle brace i mellom tre og seks måneder etter operasjonen. Denne tiden er nødvendig for hunden å helbrede.

Støtte begge knærne

En hund som har skadet knæret, trenger typisk en bryst på begge bakbenene. Det er også viktig å støtte det sunne kneet, slik at det ikke blir skadet på grunn av ujevn vektfordeling. Hunder kan begynne å bære en bæreplate før driften og deretter, til kneet har helbredet helt.

Brace Krav

Du kan lage en stifle brace av sterk materiale og legge til en metall støtte, som er hengslet på leddet. Materialet må "klemme" hele stifleområdet tett, for å hindre unødvendig sidelengs bevegelse i kneleddet. Metallstøtten må bøye ved det punktet hvor knæret naturlig bøyer seg. De beste båndene består av tre seksjoner som er forbundet med stålrør, som henger ved kneledddet. Du bør kunne plassere toppdelen tett rundt hundens over lår, like under dyrets lyske. Sett den midterste delen rundt hundens kne og fest den nedre delen rett over hundens hock. Velcro materiale eller stropper sikre de forskjellige delene til dyrets ben.

Anbefalt: