Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan lage et naturlig avstøtningsmiddel for lopper for kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage et naturlig avstøtningsmiddel for lopper for kjæledyr
Hvordan lage et naturlig avstøtningsmiddel for lopper for kjæledyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan lage et naturlig avstøtningsmiddel for lopper for kjæledyr

Video: Hvordan lage et naturlig avstøtningsmiddel for lopper for kjæledyr
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, April
Anonim

Som TV-loppebestandige annonser minner oss, gjør hunder og katter gode følgesvenner, men loppene deres gjør det ikke. Dessverre er de kommersielle loppebehandlingene, mens de er effektive, dårlige for miljøet og kan gjøre noen følsomme kjæledyr syk. En annen ulempe med "merkevaren" loppebestandig er at den ikke kan brukes på valper eller kattunger under en viss alder eller vekt.

Det er heldigvis flere strategier for å avvise lopper fra kjæledyrene dine som er naturlige, sunne, gode for miljøet og trygge for de små.

Trinn 1

Vask kjæledyret ditt. Tilbake i middelalderen hadde mennesker også lopper. Nå holder vi oss rene nok til at loppene ikke forblir på oss permanent. Velg en peppermynte duft såpe og vaske kjæledyret ditt minst en gang i måneden for å avskrekke fleaoppholdet.

Steg 2

Lag din egen loppe spray. Bland en kopp vann og 20 dråper med peppermynte, rosmarin eller lavendelolje i en sprøyteflaske. Spray hunden eller katten din liberalt en gang i uken. Du kan bruke den samme sprøyten til å avstøte lopper fra kjæledyr sengetøy, tepper og møbler.

Trinn 3

Repel fra innsiden. Bloodsucking lopper deler en egenskap med sine fiktive vampyrfettere - de kan ikke stå hvitløk. Rådfør deg med veterinæren din for å bestemme en sikker mengde og bland hvitløk i din kjæledyrs middag. Det er noe i huden på et dyr som spiser hvitløk som smaker ille å loppe, og de vil ikke bite.

Du kan også bruke en spiseskje bryggergær i stedet for hvitløk. Det har også naturlige avstøtende egenskaper.

Trinn 4

Lag anti-flea godbiter. Bland en krukke med kjøttsmaket baby mat med nok hele hvetemel for å lage en deig. Legg hvitløk (mengde som skal bestemmes av veterinæren) eller to spiseskjeer av bryggergær eller begge deler. Skje på en smurt bakkebrett og bake i ovnen ved 350 grader i ca 20 minutter. La kult og bruk som hverdagslige hundeservietter. Disse behandler vil vare i uker i en lukket beholder i kjøleskapet.

Anbefalt: