Logo no.sciencebiweekly.com

Slik presenterer du nye Bearded Dragons

Innholdsfortegnelse:

Slik presenterer du nye Bearded Dragons
Slik presenterer du nye Bearded Dragons

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik presenterer du nye Bearded Dragons

Video: Slik presenterer du nye Bearded Dragons
Video: Hvordan klippe klør på katten? 2024, April
Anonim

Bearded drage er felles dyr og kan bli plassert sammen, men ikke alle drager vil komme sammen.

Menn mot kvinner

Ikke hus en mannlig skjegg drage med en annen mann. De er territoriale dyr og vil kjempe. Denne kampene kan forårsake stress eller skader på beardiene dine. Husk flere kvinner sammen er fint, så lenge du har nok plass til alle involverte drager. For lite plass til for mange drager av noe kjønn kan forårsake stress, noe som fører til å kjempe for mat og plass. En 75-liters tank er nok for to drager, mer enn to vil kreve en større kabinett.

En mann og flere kvinner

I tillegg til at flere kvinner blir plassert sammen, kan en eller flere kvinner være plassert med en enkelt mann, spesielt hvor parring er ønsket. Bearded dragon parring ritualer er ofte voldelig og vil involvere mannen biter kvinnen på halen, ryggen og nakken mens hun er på jakt etter henne. For å redusere denne oppførselen, husk en mann med to eller tre kvinner. Biting og kamp kan fortsatt oppstå, men i mindre grad.

Å gjøre introduksjoner

Ikke innfør skjeggdrager før de er minst 18 måneder gamle; Dette er den minste alderen for avl. Ved å huske dem sammen før, kan det føre en drage til å stjele mat og mobbe den andre, noe som ofte vil føre til at mannen overgår kvinnen i vekst og forlater henne i dårlig helse. Når du introduserer skjeggete drager, må du overvåke oppførselen nøye. Hvis du ikke kan holde et årvåken vakt over dem, hus dem separat til du kan. Mens mild kamping er en del av normal parringsadferd, er enhver kamp som trekker blod eller resulterer i andre skader, årsak til umiddelbar adskillelse. Noen drager vil bare ikke komme sammen sammen. Ikke tvang to fiendtlige beardier i en enkelt habitat.

Anbefalt: