Logo no.sciencebiweekly.com

Slik forteller du om din koi er gravid

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om din koi er gravid
Slik forteller du om din koi er gravid

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik forteller du om din koi er gravid

Video: Slik forteller du om din koi er gravid
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, April
Anonim

Japanske koi er ikke bare veldig vakre, men de er også robuste fisk som er i stand til å tilpasse seg mange klima. Å heve japansk koi krever grunnleggende kunnskap om deres omsorg, men fordi de er i stand til å tilpasse seg endrede værforhold, er de ikke like høyt vedlikehold som noen fisk. Koi kan vokse opptil 2 meter lang, og dette gjør at de gir en veldig behagelig og fascinerende opplevelse. Noen fisk gir sine unge og andre legger egg. Koi er en type fisk som legger egg.

Image
Image

Trinn 1

Se på koi og prøv å avgjøre om magen ser avrundet eller litt humpete ut. En gravid koi vil ha en veldig full, nesten "oppblåst" titt på det. Det kan se ut som om det holder små marmor inne, men det er bare egg som det legger.

Steg 2

Gi dine kvinnelige koi høye mengder protein før det legger egg hvis du er klar over graviditeten. Protein vil hjelpe til med å flytte prosessen med å legge egg fremover. En koi må mate for å legge eggene sine. Eggene festes til en overflate som overflaten på en tank eller dam.

Trinn 3

Bestem alderen på fisken din. Koi fisk er klar til å legge egg rundt 3 til 4 år gammel. En enkel måte å fortelle om koi har nådd reproduktiv alder, er ved å måle lengden. Hvis koi er under 10 tommer, har den ikke fullt utviklet sine reproduktive organer, og kan derfor ikke legge egg ennå.

Anbefalt: