Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan få en hund sertifisert som en tjenestehund i Washington State

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en hund sertifisert som en tjenestehund i Washington State
Hvordan få en hund sertifisert som en tjenestehund i Washington State

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan få en hund sertifisert som en tjenestehund i Washington State

Video: Hvordan få en hund sertifisert som en tjenestehund i Washington State
Video: Reuben the Bulldog: The Ear Cleaner Challenge 2024, April
Anonim

Washington State Human Rights Commission definerer en tjenestehund som "et dyr som er opplært med det formål å bistå eller imøtekomme en funksjonshemmelig persons mentale, mentale eller fysiske funksjonshemming." Reglene i Washington State's Law Against Discrimination definerer en funksjonshemming som "noen unormal sensorisk, mental eller fysisk tilstand som er medisinsk kognisjonsbar eller diagnostiserbar, eksisterer som en rekord eller historie eller oppfattes som å eksistere. " amerikanerne med funksjonshemmingsloven (ADA) krever ikke at tjenestedyr skal sertifiseres.

Image
Image

Service Dog Training og sertifisering

Trinn 1

Bestem om du ønsker å skaffe en utdannet servicehund eller trene din egen hund med hjelp av en profesjonell trener. Alle servicehundene må trent før de kvalifiserer til å fungere som tjeneste dyr og kandidathunder for tjenestehunderopplæring må ha bestått screenings for helse, temperament, trening og aptitude.

Steg 2

Se på hundens alder i forhold til forventningene til de nødvendige tjenestene. Servicehunder skal være minst 12 måneder gamle og fysisk modne nok til å utføre nødvendige oppgaver på tidspunktet for plassering med behandleren.

Trinn 3

Ta hunden til veterinæren for en grunnleggende fysisk eksamen. Ifølge Delta Society må kandidathunder for tjenestehund trening passere en medisinsk screening, noe som sikrer at hunden er fysisk balansert, sykdomsfri og oppdatert på vaksinasjoner.

Trinn 4

Vurder hunden for å være sikker på at temperamentet er passende for oppgavene den skal utføre, og under de forhold som det vil være sannsynlig å utføre dem. Tjenesten hunden bør være vennlig til både mennesker og andre dyr, bør ikke vise fryktelige reaksjoner på normale erfaringer og bør ikke utvise overdreven underdanig eller selvsikker adferd. Hunden skal være trygg og villig til å samhandle med mennesker i mange nye miljøer.

Trinn 5

Arbeid med en profesjonell trener for å lære hunden å utføre grunnleggende oppførsel og grunnleggende bevegelser, å fokusere på og lytte til behandleren og å utføre bestemte oppgaver på kommando eller cue som er direkte relatert til håndtererens funksjonshemming.

Trinn 6

Sørg for at hunden din har oppnådd skikkelig og konsistent sosial atferdsferdighet mens du er på jobb, inkludert rolig, reservert oppførsel mot mennesker eller andre dyr; toleranse når de konfronteres med ukjente lyder, severdigheter eller lukter; og en evne til å eliminere på cue på et passende sted.

Trinn 7

Vis at servicehunden er komfortabel på ulike overflater hvor oppføringene vil bli utført. Overflaten må variere i tekstur, trekkraft, vinkel (både horisontale og vertikale plan), stabilitet, temperatur og materiale. Miljøene hvor oppførselen utføres, må variere i distraksjoner presentert og kjennskap til hunden og behandleren.

Trinn 8

Oppnå et sertifikat som erklærer at hunden har møtt eller overskredet minimumsstandarder for offentlig tilgang til International Association of Assistance Dog Partners (IAADP). Handlers er ikke pålagt å vise bevis eller sertifisering, men det er en god ide å få hunden til å passere Public Access Certification Test med en sertifisert tester som vil gi handleren et signert sertifikat. ? For å få sertifikatet, bør servicehundene få minst 120 timers trening over en periode på minst seks måneder.

Anbefalt: