Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan Groom a Shichon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Groom a Shichon
Hvordan Groom a Shichon

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan Groom a Shichon

Video: Hvordan Groom a Shichon
Video: Синдром обратного чихания 😥 Подробнее читай в закреплённом комментарии 2024, April
Anonim

Shichon er ikke en sertifisert hunderase; det er en blanding mellom en bichon frise og en shih tzu. Hybridhunder, som shichonen, blir avlet for å lage en hund med fordelene til begge raser. Shichons, noen ganger kjent som Zuchons, er langhårede, små hunder som ikke kaste. Selv om de ikke er helt hypoallergene, er de bedre for folk med allergier på hundehår på grunn av deres mangel på shedding. Disse små hundene er enkle å gifte seg, men grooming må opprettholdes for deres helse og utseende.

Image
Image

Trinn 1

Bathe din shichon en gang i måneden for å opprettholde sin renslighet; Hyppigere bading enn dette kan tørke ut huden. Masser kjæledyrsikkert sjampo inn i shichonens kappe uten å klemme pelsen, skyll den deretter rent med en dusjslangeforlengelse; tilstand med et kjæledyrsikkert balsam og skyll igjen. Pensel din shichons pels før du tørker for å forhindre tangles,

Steg 2

Pensel din shichon en gang om dagen for å holde kappen trollfri og glanset. Fordi sjichonger ikke skjuler, kan de tykke strøkene lett matte; børst ut din shikons underlag hver dag for å forhindre dette. Pensle sine haler og bunner for å hindre knotting og rotete ulykker.

Trinn 3

Trim pelsen rundt shichons øyne og nese kort, for å hindre pelsen fra å irritere nesen og blokkere visjonen.

Trinn 4

Rengjør innsiden av shichons ører med en q-tips dyppet i alkohol for å hindre voksoppbygging; Ikke sett inn q-spissen i hundens øre, bare rengjør hva du kan se.

Trinn 5

Klem dine shichons nagler en gang i uken for å opprettholde sin korte lengde; Ikke klem forbi det klare hvite punktet i neglen; Det mørkere fargede området kan bløde hvis klippet.

Anbefalt: