Logo no.sciencebiweekly.com

Hva skjer når du raser en Pitbull med en amerikansk bulldog?

Innholdsfortegnelse:

Hva skjer når du raser en Pitbull med en amerikansk bulldog?
Hva skjer når du raser en Pitbull med en amerikansk bulldog?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva skjer når du raser en Pitbull med en amerikansk bulldog?

Video: Hva skjer når du raser en Pitbull med en amerikansk bulldog?
Video: DOG GROOMING TUTORIAL - Step by Step Maltese haircut 2024, April
Anonim

Den amerikanske pit bull terrier og den amerikanske bulldogen er begge robuste, mellomstore hunder med en historie om å være gode arbeidshunder og lojale kjæledyr. Det er forståelig at du kanskje vil avle en med den andre med det formål å skape en bestemt type arbeidshund, men før du gjør det, er det viktig å forstå at pitstjurene opprinnelig ble opprettet av avl terrier og bulldoger. Så er de i utgangspunktet allerede en halv bulldog. Dette betyr at avl av en grop med en amerikansk bulldog, vil egentlig bare resultere i noe som er som en grop, men med litt mer bulldog.

Fysiske egenskaper

Både APBT og amerikansk bulldog er kraftig bygget, kortbelagte, mellomstore hunder. De har brede hoder, men deres muzzles er forskjellige. Pitbullens nesepunkt er dypere enn bulldogens, men fordi en grop er allerede i hovedsak halvbulldog, vil avkom sannsynligvis ha en kortere, bredere snute som ligner bulldogens. Begge raser kommer i en rekke farger, slik at deres avkom kan vise nesten hvilken som helst fargemønster.

Oppførsel

Igjen oppfører pitstjur og bulldoger seg veldig likt. De er svært energiske og trenger mye trening og oppmerksomhet for å holde seg kjedelig og ensom. En ensom pit bull kan være ødeleggende, og med sin naturlige styrke kan han rive hull i gips, rive hundedører av hengslene og mer.

Begge raser er ekstremt vennlige, lojale hunder, men har også sterke, selvsikker personligheter. Hunder er packdyr, og en blanding av disse to hundene kommer til å gjøre det best med en eier som kan etablere sig som en dominerende, men omsorgsfull, pakleder som ikke kan utfordres. Med mindre de er betinget av mistillidsmiljøer, er pit-okser så vennlige at eksperter anbefaler at de ikke brukes som vakthunder fordi de ikke er sannsynlig å angripe en fremmed. Bulldogs er noen ganger misfornøyd med fremmede, så APBT / bulldog valper kan være mer reservert med fremmede enn en pit bull.

Pleie og helse

Disse er lett preparerte hunder, og krever bare en rask børste, nå og da for å begrense shedding og trimme neglene fra tid til annen. Bulldogs kan også kaste litt, så hvis din blandede valp har en kjevestruktur mer som bulldog, vil han sannsynligvis også være en driller.

Begge raser er utsatt for den genetiske beindeformiteten som forårsaker hoftedysplasi, så dette er definitivt noe å få din blandede valp testet for. Bulldogs kan også utvikle albue dysplasi, kan oppleve ACL tårer og bein kreft og er sårbare for en rekke øyeproblemer. I tillegg til hipdysplasi kan pit-okser oppleve cerebellar degenerasjon, kreft og progressiv retinalatrofi.

Anbefalt: