Logo no.sciencebiweekly.com

Skal jeg begrense min valp til et område av huset?

Skal jeg begrense min valp til et område av huset?
Skal jeg begrense min valp til et område av huset?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Skal jeg begrense min valp til et område av huset?

Video: Skal jeg begrense min valp til et område av huset?
Video: Аномально вкусно‼️ ЧЕХОСЛОВАЦКИЙ СУП ИЗ ФАРША. Жена Липована в шоке. 2024, April
Anonim

Hvis han kunne snakke, ville valpen din trolig fortelle deg at han er ment å løpe, hoppe, snuse og vandre rundt i huset fritt. Valper er kjente løgnere. Å holde ungdommen i et område av huset hindrer ham i å komme i trøbbel, men å holde ham til et tomrom hele dagen er et stort nei-nei.

Image
Image

Stol på nivå

Itty-bitty hjørnetenner kan ikke stole på. Ikke la deg lure av deres uskyldige og søte fasade - de har ufattelige planer som flyter rundt sine sinn, fra den beste måten å makulere gardinene for å finne det ideelle kissepunktet på teppet. Mens valpen din ennå ikke har lært bra hundens oppførsel, må du holde ham med deg i samme område av huset til enhver tid. Den amerikanske samfunnsforeningen foreslår at han holder seg i bånd mens han er inne. Hvis du gjør det, kan du ta ham ut før han har en ulykke, korrigere ukorrekte tøyevaner og generelt stoppe dårlige oppføringer i sporene sine. Når valpen din er hjemmeutdannet og ikke chomping på noe og alt, la han få mer og mer regjering av huset mens du er der, men sjekk alltid på ham ofte. Hvis du holder vennen din i et bånd, må du alltid holde fast i båndet.

Forlater huset

Når du ikke er hjemme, må valpen din til enhver tid forbli i ett område av huset og inne i kassen, selv om han er hjemmeutdannet. Å la ham streife fra rom til rom mens du ikke er hjemme, tigger om en katastrofe. Han vil trolig ødelegge huset ditt, uansett om det er tannlidelser, kjedsomhet eller frykt. Valper føler seg vanligvis trygge i sine kasser, og de har ikke mulighet til å handle ut mens de er i dem. Det er også en god ide å holde ham i kassen hvis du har gjester over, og du kan ikke holde øye med ham.

Interaksjon

Forhindre at valpen din strever fra huset betyr ikke at du kan kaste sin brune støv i et lite rom eller holde ham i kassen hele dagen. Valper trenger mye menneskelig interaksjon. Hvis du er hjemme, bør han for det meste være rundt deg, gå, løpe, leke eller kose. Hvis du er opptatt med noe rundt i huset, hold deg begrenset til samme rom som du er i, ved å blokkere andre rom med babydører, stoler, klesvasker eller lignende. Hvis du absolutt ikke kan se ham, ta ham til kassen, men hold ham så liten som mulig.

Safe rom

Når tiden kommer for at ung pooch skal gå rundt huset alene, setter han opp for suksess. Bare la ham inn i rom hvor han ikke kan komme inn i mye trøbbel, i det minste i begynnelsen. Plukk opp gjenstander som er nær gulvnivå, for eksempel sko og alt på lave hyller. Hold ledninger gjemt bak møbler eller trag dem inn i PVC-rør, slik at han ikke kan gnage på dem. Hvis du ikke kan gjøre et bestemt rom spesielt trygt for valpen din, nekter du tilgang ved å lukke en dør eller kaste opp en port.

Av Chris Miksen

Anbefalt: