Logo no.sciencebiweekly.com

Hunderaser som er myke og søte

Hunderaser som er myke og søte
Hunderaser som er myke og søte

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hunderaser som er myke og søte

Video: Hunderaser som er myke og søte
Video: DIY Catnip Mouse Toy - Cuteness.com 2024, April
Anonim

Å velge en hund er en seriøs innsats, som krever forskning, selvrefleksjon og, om mulig, møte ulike typer hunder. Hvis du ser på raser kjent for deres søthet og mildhet, husk det hver valp eller hund har en unik personlighet. Nesten alle valper kan bli fantastiske følgesvenner, uansett hvilken rase eller blanding av raser de tilfeldigvis er, så lenge de er riktig sosialisert med mennesker og andre dyr. En vennlig, mild voksen hund kan være et godt valg, fordi du kan få en god følelse av temperamentet hennes før du bestemmer deg for å bringe henne hjem.

Image
Image

Bichon Frise

Den fluffete, hvite Bichon Frise har et "glatt temperament", noterer American Kennel Club. Disse små, søte hundene er nysgjerrige, våken og ivrige etter å være med sitt folk. Bichons elsker barn og liker å leke med dem, kjører rundt innendørs og ute, og kose med dem ved sengetid. En Bichon Frise ønsker å behage, kombinert med sin intelligens og smidighet, gir ham muligheten til å lære komplekse triks, som han vil demonstrere for alle som ønsker å bli underholdt.

Cocker Spaniel

Både amerikanske og engelske cocker spaniels viser hyggelige, søte og lekfulle disposisjoner. Følsomme og milde, de danner dype band med familiemedlemmer og kjærlighet som følger med sitt folk på utflukter eller tilbringer tid hjemme. Cocker spanielens godmumorøse natur gjør den til en lojal, kjærlig familiehund, leken med barn og lett å trene.

Engelsk Setter

Lett, lette hunder, engelske settere kommer sammen med barn, familiemedlemmer, folk de møter og andre dyr. Den engelske setterens vennlighet og søte natur gjør rasen til en fremragende familiehund. Sammensetning av mennesker og andre dyr er viktig for en engelsk setters lykke, og de foretrekker å være med sitt folk til enhver tid. Engelsk settere har blitt beskrevet som å ha en søt, myk, sjelfull personlighet, så vel som en clownish side. De er gode terapihunder og har gode pasienter, eldre og barn på sykehus, eldre boliger og spesialskoler.

Bernese fjellhund

Mens de er følsomme og viet til sine familier, kan Bernes fjellhunder være litt sjenert, men høflig, med folk de ikke kjenner. De er søte, lekne og tålmodige med barn, selv de som klatrer på dem. Når de ikke spiller, nyter de rolig tid med familien og har vært kjent for å forsøke å sitte i folks runder til tross for deres enorme størrelse. Bernese fjellhundene er energiske valper i lang tid, men de blir etter hvert rolige, lettgående familiemedlemmer.

Basset hund

Bassethundens positive egenskaper - kjærlig, søtmodig, myk og lojal - gjør dem til fremragende familiehunder. De følger godt med mennesker og andre dyr, liker å leke med barn og er også glade for å slappe av ved siden av eller på fanget av noen i familien. Bassethunden er vanligvis en av de mest lettgående hundene, selv om de fleste har en stiv strekk, spesielt tydelig på turer når de vil gå i en annen retning enn den du har valgt, eller når de bare slutter å gå og ligge ned. Bassetter elsker sine familier, kan være veldig morsomt og nyte å få folk til å le.

Havanna

Livlig, nysgjerrig og vennlig, disse små hundene er intelligente og ivrige etter å behage, så de lærer raskt og elsker å være sentrum for oppmerksomheten. Havanese nyter underholdende mennesker og gleder seg over å få reaksjoner fra familiemedlemmer og fremmede. De har en søt disposisjon og etablerer sterke bånd med folket de lever med. Havanese er kjærlig med alle de møtes, inkludert voksne, barn i alle aldre og andre dyr. De liker ikke å bli etterlatt når familien går ut og er lykkeligste når de inviteres til å gå overalt med sitt folk. Heldigvis er Havanese velopdragen og gode reisende, så de gjør gode følgesvenner hjemme og på utflukter eller ferier.

Av Maura Wolf

ressurser:

DogTime: Finne en valp - Plukke den rette hunden AKC: Bli kjent med Bichon Frise PetWave: Engelsk Cocker Spaniel - Temperament & Personlighet Animal Planet: Dog Breed Selector - Engelsk Setter Engelsk Setter Association of America: Engelsk Setters 101: Engelsk Setter Owner's Guide AKC Gazette: Engelsk Setters Animal Planet: Hundeselger - Bernese Mountain Dog Guide Animal Planet: Dog Breed Selector - Basset Hound Guide VetInfo: Hvilke raser gjør gode hushunder? AKC: Bli kjent med Havanese

Anbefalt: