Logo no.sciencebiweekly.com

Skal jeg få en teacup valp for barna mine?

Skal jeg få en teacup valp for barna mine?
Skal jeg få en teacup valp for barna mine?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Skal jeg få en teacup valp for barna mine?

Video: Skal jeg få en teacup valp for barna mine?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Kan
Anonim

Valper og barn er ofte ideelle kamper for fellesskap. Når det er sagt, er det imidlertid ikke alle barn som er velegnet til å være rundt valper, spesielt svært små, skjøre valper, som tekopper. Overveielse av barns alder og ansvarsnivå kan bidra til å gjøre et godt hjem.

Image
Image

Teacup Informasjon

Det er ingen slik rase som en "teacup" noe. Disse valpene er bare veldig små eksemplarer av hvilken ras de tilhører. Som sådan har de en tendens til å ha mange helseproblemer og er spesielt svake. Leketøy og valper generelt er ikke en ideell kamp for små barn, men eldre barn trives ofte med mindre hunder.

Skjulte farer

Dine barn kan ikke helt forstå den omsorg som er involvert i å ha en valpekammerat. En trist realitet er at mange teacuper bukker for knuste bein og død i hendene på intetanende barn som bare ønsker å "leke" med valpen. Den lille størrelsen på disse små valpene gjør det mulig for barna å plukke dem opp lett, spille for grovt eller glem at de er rundt. Fjerne teacup valper og hunder kan lett resultere i døden. Eldre barn som kan forstå reglene for å leke med en veldig liten valp, og hvem som kan lære de riktige måtene å holde og samhandle med valper kan gjøre for ideelle følgesvenner til selv de minste ungene.

temperament

Så vidt temperamentene deres går, har teacup valper ofte det samme livets liv som deres større kolleger. De ønsker å spille spill, snuggle, tygge på leker og være en del av familien. En ung valp har en stor sjanse til å bli vant til barn i motsetning til en moden teacuphund som aldri har vært rundt dem.

betraktninger

En teacup valp som er oppdratt med små barn, kan veldig godt bli frykt for barn på grunn av grovhusting og typisk barneoppførsel. Små barn, for eksempel småbarn og førskolebarn, forstår ikke naturlig hvordan du kjæledyr eller leker med en hund. Å trekke på pels eller haler eller hoppe på en hund i løpet av spillet er alle vanlige atferd, men er potensielt farlige likevel. Hvis du bestemmer deg for å adoptere en teupup valp i hjemmet ditt, må du alltid overvåke barna dine rundt disse små hundene. Tillat valpen et trygt sted å gå utenfor rekkevidden og støyen til barna dine. Arbeid med barna dine på de riktige måtene å holde og leke med valpen din for å forhindre tragedier.

Av Jasey Kelly

Midwest Animal ResQ: The "Tiny Teacup" Puppy Trend Breeds Elendighet MunchkinPups: Puppy Care Guide Foxstone maltesisk: Små hunder / valper og barn

Anbefalt: