Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan får jeg mine eldre hunder til å akseptere vår nye valp?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg mine eldre hunder til å akseptere vår nye valp?
Hvordan får jeg mine eldre hunder til å akseptere vår nye valp?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan får jeg mine eldre hunder til å akseptere vår nye valp?

Video: Hvordan får jeg mine eldre hunder til å akseptere vår nye valp?
Video: Måling av blodtrykk 2024, April
Anonim

Dessverre kan lykken med å bringe hjem en ny valp sløyfe når du skjønner at din eldre hund ikke deler alliansens spenning. Selv om det er sant at hunder har et pakkeinstinkt som kan gjøre det naturlig for dem å godta nye familiemedlemmer, har de også territoriale instinkter som kan bli truet, selv av en valp. Men det er flere ting den berørte hunden eier kan gjøre som vil gjøre overgangen tid til en to hund familie lettere for eldre kjæledyr.

Image
Image

Trinn 1

Sosialiser din eldre hund ved å ta henne til hundeparken eller andre trygge miljøer hvor hun kan møte mindre hunder. En artikkel publisert av gopetsamerica.com sier at eldre hunder som ikke allerede er sosialisert, vil ha en mye vanskeligere tid å akseptere en ny hund av en hvilken som helst alder inn i huset.

Steg 2

Ta med et teppe eller annet element med den nye valpens duft på den. La den voksne hunden leke med varen og bli vant til den nye lukten. Det er også en god ide å bringe en duftende vare til valpen.

Trinn 3

Tillat hundene å møte på nøytral territorium før du tar valpen hjem. Ca. en uke før den nye valpen kommer hjem, sørg for at den eldre hunden møter valpen på en park eller hvor som helst som ikke er hjemstedet. Lavis den eldre hunden med kjærlighet og trygghet mens han sniffer og hilser den nye hunden. Ta dem på en tur sammen hvis valpen er gammel nok til å bli ledet på snor.

Trinn 4

Kjøp de nødvendige elementene til valpen før hun kommer hjem. Forvent ikke at eldre hunden deler matretter, sengetøy eller leker.

Trinn 5

Opprettholder din eldre hunds tidsplan så mye som mulig. Selv om en ny valp krever mye omsorg, gjør ditt beste for å fortsette å gå, spille tid og måltid med den eldre hunden din på den måten han er vant til. Den nye valpen skal læres å tilpasse seg den eksisterende husstandsplanen og ikke omvendt.

Trinn 6

Overvåke spilletiden mellom din nye valp og eldre hund. Ikke anta at de vil "jobbe det ut" mellom seg selv. Begge hundene trenger deg til å oppfylle rollen som sterk pakke leder og håndheve akseptable grenser.

Anbefalt: