Logo no.sciencebiweekly.com

Fabelaktig hundeleker fra Global Pet Expo

Innholdsfortegnelse:

Fabelaktig hundeleker fra Global Pet Expo
Fabelaktig hundeleker fra Global Pet Expo

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fabelaktig hundeleker fra Global Pet Expo

Video: Fabelaktig hundeleker fra Global Pet Expo
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, April
Anonim

Hundeleker fra Global Pet Expo som din pooch vil elske

Noen ganger, ting som er ment for hunder, appellerer til oss mennesker - og det ringer sant når det gjelder hundeleker. Vi brukte mye tid på å spille med noen kule og fantastiske hundeleker på Global Pet Expo. Her er bare noen få hundeleker vi ikke kunne legge ned.

Image
Image

QPGs Hear Doggy! ™ Aliens Collection: Hunder elsker de knirkende lekene. Mennesker … ikke så mye. Men QPGs Hear Doggy Aliens Collection tar seg av det irriterende problemet. Disse hundelekerene har patentanmeldt ultralyd squeaker som bare hunden kan høre. I tillegg kommer utlendingene med Chew Guard Technology ™ for økt holdbarhet. På toppen av det tilbyr QPG en engang ingen spørsmål om gratis erstatning dersom et leketøy ødelegges. Nå er det noe som hunder og mennesker vil elske.

Image
Image

Nina Ottossons hundemirakelpuslespill: Ønsker du å holde din smarte hund opptatt mens du er borte? Prøv Nina Ottossons hundemirakelpuslespill. Denne leken er designet for å aktivere en hunds hjerne, noe som gir din pooch en morsom og velsmakende jobb å gjøre. Det er forskjellige nivåer av gåter, så du vil kanskje starte lett og jobbe deg opp. Disse spillene er gode for hunder i alle aldre og raser.

Image
Image

Coleman Prehistoric Snowman: Denne er skummelt søt! Vi elsket over-sized armer og bedårende grin. Den er fullstendig lined med 100% poly-webbing og dobbeltsømd, noe som gjør den holdbar i flere timer av gruelig sjel. Å gi den klembare mykheten er høy kvalitet plysj. Snømannen er perfekt for å hente eller tygge, og den kommer med en squeaker for doggy-vanedannende nytelse.

Image
Image

West Paw's Rowdy Rooster: Hvis du ikke har noe imot noen squawk i huset ditt, bør du plukke opp West Paws Rowdy Rooster. De livlige farger fanget øynene våre, og dets adorableness trakk oss inn. En ufylt stoffhundleketøy, Rowdy Rooster er utstyrt med en langvarig squeaker og er laget med et sterkt stoff … så ikke la mykheten lure deg.

Image
Image

Hyper Pet K-9 Kannon: Når du ikke kan kaste ballen langt nok til hunden din, gir armen din en pause og plukke opp Hyper Pet's K-9 Kannon. Denne ballstarteren vil brenne en ball opp til 75 fot - dette er kjempebra for hunder som aldri ser ut til å trette ut. Bygget med konstruksjon av høy kvalitet, kommer den med en håndfri ballopptak, så du trenger aldri å berøre en slobbery ball igjen, så vel som ekstra balllagring.

Anbefalt: