Logo no.sciencebiweekly.com

Spanish Town Mails Dog Poop til eiere som forlater det bak

Innholdsfortegnelse:

Spanish Town Mails Dog Poop til eiere som forlater det bak
Spanish Town Mails Dog Poop til eiere som forlater det bak

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spanish Town Mails Dog Poop til eiere som forlater det bak

Video: Spanish Town Mails Dog Poop til eiere som forlater det bak
Video: 100 ZOMBIES Hunt ME In HIDE & SEEK! 2024, April
Anonim

Hvis du ikke scoop poop i denne byen, er du inne for en stinkende spesiell levering

Er du ikke lei av å se hundesnekk som har blitt etterlatt av ubemerkede eiere? Hvis du er som oss, har du til og med hatt noen ikke så hyggelige tanker om hva du vil gjøre med det poopet hvis du noen gang har møtt den personen. Vel, en by i Spania har fått nok av poopproblemet og har kommet opp med en interessant måte å få beboere til å skape det poop.

I den lille byen Brunete får hundeiere som ikke plukker opp etter at hunene får spesielle leveranser rett til døren deres - deres hundens kjepp blir sendt til dem! Men hvordan er det mulig? Byen rekrutterte 20 frivillige til å patruljere gatene og lette etter folk som ikke plukket opp etter hunden sin. Da de gikk bort fra den stinkende pakken, ville frivillige slå opp en samtale med eieren, spørre om hundeserien og andre spørsmål som ville gi ledetråder til hvor personen bodde. Deretter vil frivillige sirkle tilbake og samle bevisene. Når rekondataene ble samlet, ville det bli gjort et søk ved hjelp av en registrert kjæledyrdatabase i rådhuset. Postadressen ville bli oppnådd og poop ville bli håndlevert til hundens eier.

Tjenestemenn sier at planen virker fantastisk. Faktisk har de sett en nedgang på 70 prosent i kasserte hundedyr.

Hva synes du om denne ideen? Tror du det ville fungere der du bor? Legg igjen dine meninger i kommentarseksjonen nedenfor, og se på videoen av noen av de utfordrende hundeiernes reaksjoner når de fikk sin "spesielle levering".

Fotokreditt: funtik.cat / Foter.com / CC BY-NC

Anbefalt: