Logo no.sciencebiweekly.com

Opptatt Dublin Vet Clinic søker opplevd Cat Cuddler

Innholdsfortegnelse:

Opptatt Dublin Vet Clinic søker opplevd Cat Cuddler
Opptatt Dublin Vet Clinic søker opplevd Cat Cuddler

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Opptatt Dublin Vet Clinic søker opplevd Cat Cuddler

Video: Opptatt Dublin Vet Clinic søker opplevd Cat Cuddler
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, April
Anonim

Bilder av: CebotariN / Bigstock

Ønsket: Erfarne Cat Cuddler for opptatt veterinær klinikk i Dublin, Irland. Må snakke flytende, ha en avansert grad i petting, og ha et varmt fang.

Jeg har nettopp funnet drømmejobben min! Det ser ut til at det endelig er opprettet en rolle som offisielt tillater kattfansmenn å spille-det-fremover: Cat Cuddler.

Å forstå at berøring, kram og håndtering av felines spiller en stor rolle i sosialiseringen, bestemte den klare folkemannen på en travel Dublin-basert veterinærklinikk å gjøre rollen litt mer forsettlig. Så i stedet for det erranthodet riper eller haken gni levert til en kattkatt av en av deres tekniker, har Just Cats veterinærklinikk i Irland annonsert for noen som er forberedt på å tilbringe dagen til noe vi alle elsker å gjøre - petting og katter. Regn med meg!

Men bare katter er ganske konkrete om hva de leter etter i denne "galte katten person" rolle (deres ord, ikke min). Den ideelle prospektive Cuddler må ha en oversikt over fôringsstråler (hei, jeg gjør det), må føle seg varm og uklar når de kjæledyrskatter (min kjærlighet føles varm og min pensel blir definitivt fuzzy), har milde hender "i stand til petting og strøk katter i lange perioder "(noensinne binge-watch TV med en katt på fanget ditt?)

Relatert: 5 Kule kattfakta du ikke visste

Det er mer. De vil ha noen som er "mykt talt" og i stand til å "katte hvisker" for å roe de mer nervøse kattene (mannskapet mitt alltid sov når jeg snakker med dem - hei, dette ser bra ut!).

Du må også ha den sjeldne ferdigheten til å forstå forskjellige typer rensing. (OMG, jeg har dette. Myke falske purr betyr "gå glipp, jeg prøver å sove". Høye virkelige purr betyr "ja, de behandler nå ").

Og på toppen av alt det? Du trenger også en kvalifikasjon anerkjent av Irlands veterinærråd. (Dritt!)

Hvis du har alle de ovennevnte, send ditt CV og følgebrev til [email protected]. Jeg er sikker på at et bilde av deg med ditt eget sett ikke vil skade!

Anbefalt: