Logo no.sciencebiweekly.com

The Cat Daddy Partners med GreaterGood.Org å hjelpe At-Risk Animals

Innholdsfortegnelse:

The Cat Daddy Partners med GreaterGood.Org å hjelpe At-Risk Animals
The Cat Daddy Partners med GreaterGood.Org å hjelpe At-Risk Animals

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: The Cat Daddy Partners med GreaterGood.Org å hjelpe At-Risk Animals

Video: The Cat Daddy Partners med GreaterGood.Org å hjelpe At-Risk Animals
Video: The Truth About Declawing Cats: What a Vet Wants You to Know 2024, April
Anonim

Bilder av: Jeff Newton / Jackson Galaxy Project

Cat Daddy sprer mer av hans gode arbeider som han samarbeider med GreaterGood.org. Jackson Galaxy Project vil arbeide for å bedre livene til risikofylte dyr og menneskene som tar vare på dem.

Jackson Galaxy's The Jackson Galaxy Foundation knytter seg sammen med GreaterGood.org for å bli The Jackson Galaxy Project. Som et signaturprogram innen GreaterGood.org vil prosjektet arbeide for å berik livene til risikofylte dyr overalt, samt støtte de som utrættelig og uselvisk omsorg for dem. Galaxy er en velkjent dyrk advokat og kattekspert, og dette vil tillate ham å utvide sin filantropi for kjæledyr.

Relatert: Cat Daddy's Petmate Cat Toys er ute av denne verden

Liz Baker er administrerende direktør for GreaterGood.org og sier at de har jobbet med Cat Daddy de siste tre årene. GreaterGood.org er begeistret for å offisielt samarbeide med Galaxy, da de arbeider for å skape innovative programmer som hjelper kjæledyr og mennesker med å forbedre livet deres.

Sammen med GreaterGood.org vil The Jackson Galaxy Project skape flere kjæledyrvennlige hjemlige voldshyltere for å tillate misbruksoffer å unnslippe sine misbrukere uten å måtte forlate elskede, furrige familiemedlemmer bak. Galaxy planlegger å innlemme sine ferdigheter og "katifisering" evner i kjæledyrvennlige lyskilder som er designet spesielt for å redusere stress fra allerede stressede flyttede kjæledyr fra misbruk ofre.

En alarmerende sytti og ett prosent av kjæledyr-eide kvinner som går inn i husly hevder at deres misbrukere også misbrukt eller til og med drept familiens kjæledyr. Mange frykter å forlate uten kjæledyret sitt så mye at opptil 40% av misbruksoffer ikke unnslipper situasjonen fordi de ikke vil forlate sine kjæledyr på skadens måte.

Relatert: Fur vil fly på Animal Planets nye show 'Cat Meets Dog'

Galaxy sa at han så muligheten til GreaterGood.org til å hjelpe dyr og mennesker verden over for mange år siden, og han er beæret over å offisielt samarbeide med dem som de fortsetter å redde flere liv. Han sier at de på GreaterGood.org er likesinnede venner han stoler på, vil bære sin visjon inn i fremtiden.

Galaxy opprettet The Barry Fund til ære for kone sin kone Barry for å hjelpe til med hjelp av katter som trenger kostbar medisinsk behandling. Han er begeistret over at dette programmet, så vel som andre som Cat Pawsitive, et clicker-treningsprogram for lyskatter som skal hjelpe dem med å bli vedtatt raskere, vil ha muligheten til å få større innflytelse med partnerskapet.

Anbefalt: