Logo no.sciencebiweekly.com

En delt medfødt lidelse bringer sammen en gutt og en kattunge

Innholdsfortegnelse:

En delt medfødt lidelse bringer sammen en gutt og en kattunge
En delt medfødt lidelse bringer sammen en gutt og en kattunge

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: En delt medfødt lidelse bringer sammen en gutt og en kattunge

Video: En delt medfødt lidelse bringer sammen en gutt og en kattunge
Video: Cat Coffee House i Reykjavík, Island er en sjov og unik oplevelse 2024, April
Anonim

Bilder av: Richmond Animal League

Denne familien fløy over hele landet for å adoptere en kattunge for den beste grunnen noensinne.

Årsakene til at folk velger kjæledyr er forskjellige, men vanligvis er det deres utseende eller en flott personlighet som taler skalaene. I Waylon saken var det hans medisinske tilstand som førte ham til sin fremre familie.

Skrevet av Richmond Animal League på onsdag 7. februar 2018

Denne oransje tabby kattungen fra Virginia ble født med en svært sjelden medfødt deformitet kjent som pectus excavatum, eller caved-in brystet. Hvis ubehandlet blir tilstanden, vil tilstanden forårsake alvorlige helseproblemer, først og fremst med hensyn til lungen på lungen. Men i denne heldige kattens tilfelle brøt hans pektus excavatum ikke bare ham en dyr operasjon og en tøff gjenoppretting, men også noe fantastisk.

Sherrie Carreno, som bor i San Francisco Bay Area, fant Waylons historie gjennom en pectus excavatum-støttegruppe på Facebook. Hennes sønn, Jake, tok seg av den invasive prosedyren selv, og tanken på å adoptere et kjæledyr som gikk gjennom den samme opplevelsen virket som en perfekt ide. Hvis noen kunne forstå prøvelsene og trengselene, måtte denne lille katten gå gjennom det denne California-familien - og omvendt!

Skrevet av Richmond Animal League fredag 22. desember 2017

Men da den feline-elskende mamma sendte innstillingsapplikasjonen, skjønte hun ikke at den recuperating katten var fra Richmond, VA, men trodde han var i Richmond, CA - en lett feil å gjøre, ikke sant? Men selv om dette betydde at Waylon var 2.800 miles borte fra dem, svikte den ikke familien fra å vedta ham. Da de skjønte at de måtte reise over hele landet, har de allerede blitt forelsket i ham.

Folk fra Richmond Animal League, redningsorganisasjonen som tok Waylon og økte midler til operasjonen, sier at dette er deres lengste vedtak til dags dato. Familien kom til den lille fyrbente overlevende 17. februar, og gutten og katten drev et øyeblikkelig bånd. Jeg antar at ingenting bringer mennesker og furballs sammen som å gå gjennom samme vanskeligheter, selv når de er tusenvis av miles fra hverandre!

Anbefalt: