Logo no.sciencebiweekly.com

California Pet Stores selger nå bare redningsdyr som ny lov passerer

Innholdsfortegnelse:

California Pet Stores selger nå bare redningsdyr som ny lov passerer
California Pet Stores selger nå bare redningsdyr som ny lov passerer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: California Pet Stores selger nå bare redningsdyr som ny lov passerer

Video: California Pet Stores selger nå bare redningsdyr som ny lov passerer
Video: Someone Waits For You At Home, DON'T DRINK & DRIVE | Budweiser Ads 2024, April
Anonim

Bilder av: Tyler Olson / Shutterstock

California har laget historie med guvernør Jerry Browns underskrift av lovgivningen som krever at dyrebutikker kun selger dyr fra lyskilder eller non-profit redningsgrupper.

Det er en flott ting - men nesten utrolig til det punktet at Snopes selv scoped sin sannhet ut! California har blitt den første staten i Amerika som krever at dyrebutikker bare selger redningskatter, hunder og kaniner.

Relatert: Historisk Bill Banning Puppy Mill Pet Store Salg i hendene på California Governor

Regningen ble kalt Pet Rescue and Adoption Act, og det ble enstemmig godkjent i statsendatet i september. Den trer i kraft 1. januar 2019, og vil sikre at bare hunder, katter og kaniner som er funnet for salg i dyrebutikker, er de som kommer fra dyrehjem eller non-profit redningsgrupper.

Forsamlingsmedlem Patrick O'Donnell forfatter regningen med sikte på å redusere dyrene avle i valpemøller eller kattungefabrikker med det formål å bli solgt i dyrebutikker. Han sier at for skattebetalere i California er regningen forbigående monumental, da det vil bidra til å spare noen av de 250 millioner dollar i året som er brukt til å ta vare på og euthanere dyr i lyster. Enda viktigere, sier han at det er en stor seier for dyr som ser etter human behandling og evig familie.

Regningen ble sponset av Social Compassion in Legislation, og president Judie Mancuso sa de er begeistret at guvernøren tok skritt for å beskytte dyr i California med underskrivelsen av denne regningen.

Relatert: Nasjonalt søk og redningshund treningstilbud åpner i California

Og mens du tror det ville være gode nyheter for alle dyreelskere, er noen grupper ikke fornøyd med regningen. American Kennel Club og California Retailers Association mener at regningen vil faktisk forhindre kjæledyr elskere i California fra å få kjæledyr fra etiske kommersielle oppdrettere. Ifølge Sheila Goffe, visepresident for regjeringsforhold for AKC, er det ikke en god regning for californians eller de companion dyrene i California.

Anbefalt: