Logo no.sciencebiweekly.com

Hunderkrigens Hero, Ashes ble liggende i berøring med hyllest

Innholdsfortegnelse:

Hunderkrigens Hero, Ashes ble liggende i berøring med hyllest
Hunderkrigens Hero, Ashes ble liggende i berøring med hyllest

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hunderkrigens Hero, Ashes ble liggende i berøring med hyllest

Video: Hunderkrigens Hero, Ashes ble liggende i berøring med hyllest
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, April
Anonim

Bilder av: Hunter Dyke / Ann Arbor News

Asken til en kreft-rammet hundekrigshelt har nådd sitt siste hvilested i Michigan, ledet av begravelseskonvoiler av Jeeps drapert med amerikanske flagg.

Du kan huske feiringen av livet for en tre-turskonserthelt, Cena, forrige måned. Cena var en 10 år gammel svart lab som tjente bra som en bombe-sniffing hund til han ble pensjonert i 2014.

Relatert: Militær Service Hunden mottar Tearful Send-Off Service [Video]

Ved pensjon ble Cena hans førstehandler, Lance Cpl. Jeff DeYoung, servicehund, levende og kjærlig til sin kreftdiagnose. DeYoung feiret Cena livet i måneden i lokal Muskegon, og hundrevis ga hyllest da han ble gitt salutes i kjoleblå på vei til å bli euthanized. Han ble senere båret av i en flaggdrapskiste.

Begravelseskonvojer av Jeeps med amerikanske flagg flankerte Cena da han kom tilbake til Michigan War Dog Memorial i Lyon Township. Hans rester er nå der med andre militære tjenestehunder, og statssekretær Mike Kowall sa at Cena er arbeidet fabelaktig og krigshjelen er velkommen hjem.

DeYoung ledet konvoien fra Muskegon, og ble med en annen konvoje fra sørvest Michigan av folk som ønsket å betale deres respekt til både Cena og DeYoung for deres offer til landet. DeYoung hadde satt opp en GoFundMe-kampanje for å hjelpe Cena, de siste dagene, være fulle og utgifter som skal dekkes. Den overskred sitt mål på $ 40.000 med over $ 20.000, og de ekstra pengene vil gå til en hylle til alle krigshunder, med donert airbrush kunst på en Jeep Wrangler.

Relatert: Irak-krigen Biopic Recounts Marine er kamp for sin lojale servicehund

Over et dusin krigshunder blir memorialized ved Michigan War Dogs Memorial, det gjenopprettede minnesmerket ble tidligere et forlatt monument for krigshunder oppdaget i 2010. Cena har liv og arv båret ære for seg selv og hans håndterer, men militære arbeidsdager overalt, som så mange har nå betalt deres respekt til Cena.

Anbefalt: