Logo no.sciencebiweekly.com

Kattforeldre vs hundforeldre: Undersøkelse avslører overraskende forskjeller

Innholdsfortegnelse:

Kattforeldre vs hundforeldre: Undersøkelse avslører overraskende forskjeller
Kattforeldre vs hundforeldre: Undersøkelse avslører overraskende forskjeller

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kattforeldre vs hundforeldre: Undersøkelse avslører overraskende forskjeller

Video: Kattforeldre vs hundforeldre: Undersøkelse avslører overraskende forskjeller
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Bilder av: Chendongshan / Shutterstock

Ditt valg av en firbenet beste venn kan snakke mer om din personlighet enn du er villig til å innrømme.

Det er det gamle spørsmålet: katter eller hunder? Ikke alle har samme ide om et ideelt kjæledyr, og mange mennesker er ganske vokale om deres preferanse. For noen er det energetiske, elskelige og goofy temperament av pooches en perfekt passform. Andre foretrekker den gåtefulle naturen, uavhengigheten og intelligensen til katter. Ifølge en ny undersøkelse er valget av sin furry følgesvenn ikke den eneste forskjellen mellom to grupper: kattemennesker og hundemann er mer annerledes enn vi tidligere trodde.

Mars Petcare undersøkte 1000 hundeiere og 1.000 katteeiere i håp om å få en bedre forståelse av hva som gjør hver gruppe kryss. Her er hva de fant:

Husdyr sier mye om dine hobbyer

Kattfolk var mer sannsynlig å fokusere på lesing, hagearbeid og skriving, mens hunden foretrekker mer livlige aktiviteter i fritiden: sport, yoga, dans og reise var de mest populære.

Furry Snuggle Buddies påvirker Netflix Vise vaner

Yup, ditt valg av firbenet følgesvenn kan være knyttet til smaken din i flicks: Kitty-loving folk har en tendens til å foretrekke indie filmer og dokumentarfilmer, mens en hund person er mer sannsynlig å overnatte i å se et rom-com, horror, eller en actionfilm.

Katter kan kneske, men hundeeiere har mer deig

Hundenes foreldre er dobbelt så sannsynlig å jobbe på finansområdet og har en tendens til å tjene mer penger i gjennomsnitt enn folk som tenker på seg selv som kattelskere, som er mer sannsynlig å jobbe på kreativt felt. Det er en god ting, selv om hundeiere også bruker mer penger på klær, tilbehør og underholdning.

Hund og katt eiere har en ting i felles

… og det er kjærlighet for sine kjæledyr. Begge gruppene har bekreftet at de pleier å vurdere deres pelsbehandlingsbehov når de planlegger, enten det er et feriested eller en partner.

Det er flott å se at, til tross for forskjellene, er katten- og hundeeiere enige om viktige ting - alt annet er bare detaljer. Og la oss ikke glemme at det er en stor gruppe mennesker som jeg tilhører, som elsker både kattunger og hunder, og ingen ser ut til å gjøre undersøkelser om oss - så ikke ta disse resultatene for alvor … selv om det er litt sannhet for dem.

Anbefalt: