Logo no.sciencebiweekly.com

Ny undersøkelse avslører Pet Ownership Numbers Decline i England

Innholdsfortegnelse:

Ny undersøkelse avslører Pet Ownership Numbers Decline i England
Ny undersøkelse avslører Pet Ownership Numbers Decline i England

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ny undersøkelse avslører Pet Ownership Numbers Decline i England

Video: Ny undersøkelse avslører Pet Ownership Numbers Decline i England
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Bilder av: Jacek Wojnarowsk / Shutterstock

Mens pet eierskap har nådd heltid i USA, viser ny forskning fra England at pet eierskap har gått ned de siste fem årene.

I USA er flere og flere mennesker kjæledyrseiere, og noen velger selv sine hjem for å møte deres kjæledyrs behov før de andre menneskelige familiemedlemmers behov.

Relatert: Undersøkelse finner hunder påvirker hjemmet kjøper mer enn barn

Men ny forskning fra Mintel viser at i England har pet eierskap gått ned nesten ti prosent de siste fem årene, og bare knapt halvparten (56%) har nå et kjæledyr. I 2012 var prosentandelen 63%.

Katter og hunder er fortsatt de best elskede kjæledyrene, med hunden som snakkes leder som de fleste kjære med 31% av kjæledyrets eiere som har hund og 29% av kjæledyrets eiere som har katter. I 2012 hadde 33% av dyreeiere hundene, mens 31% hadde katter.

Triste nyheter for fisk, ettersom det ser ut til at bare 10% av husstandene har fisk som kjæledyr, fra 17% i 2012, mens bare 7% av kjæledyrseierne i England har små dyr som marsvin eller kaniner.

Familier er det største antallet kjæledyrseiere, med 73% av husstandene i England med barn under 16 år som har kjæledyr, men det ser ut til at i de over 65 år har bare 36% fortsatt et kjæledyr som et fyrt familiemedlem.

Emma Clifford er assisterende direktør for mat og drikke på Mintel og sier at mindre husholdningsstørrelser og personer som har familier senere i livet, har en negativ innvirkning på kjæledyrs eierskap. Mer, sier hun at folk leier flere eiendommer mot eierskap, noe som også påvirker kjæledyrs eierskapstall. Ironisk nok, i USA, vokser kjæledyr eierskap som folk setter på å ha barn til fordel for kjæledyr.

Relatert: Studie sier tusenårige plukke furbabier over menneskelige babyer

All statistikk til side, de som har kjæledyr, behandler dem som familiemedlemmer, og over halvparten av alle hundeeiere mener at utendørs trening for hunder og eiere er viktig, mens en tredjedel av kjæledyrets eiere er bekymret for deres kjæledyrs vekt og ser på vekttap programmer for dem.

I tillegg sier over hundre kjæledyrseiere at de føler seg lykkelige (66%), elsket (55%), avslappet (54%) og trøstet (51%), og 71% av kjæledyrets eiere sier at de vil ta kjæledyret overalt med dem hvis de kunne.

Anbefalt: