Logo no.sciencebiweekly.com

Chihuahua kan bryte verdensrekord med fødsel på 11 valper [Video]

Innholdsfortegnelse:

Chihuahua kan bryte verdensrekord med fødsel på 11 valper [Video]
Chihuahua kan bryte verdensrekord med fødsel på 11 valper [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Chihuahua kan bryte verdensrekord med fødsel på 11 valper [Video]

Video: Chihuahua kan bryte verdensrekord med fødsel på 11 valper [Video]
Video: Penny solves string theory. 2024, April
Anonim

Bilder av: Unleashed Pet Rescue Group

En reddet chihuahua i Kansas fødte 11 valper på National Puppy Day, muligens å bryte verdensrekord!

De sier store ting kommer i små pakker, og det er sikkert tilfelle for en liten redningshund i Olathe, Kansas. Chihuahua fødte 11 valper i forrige uke, overraskende fostermamma Josie Brown.

Relatert: 'Bachelor' valper Spør om du er den ene? [Video]

Momma LOL og 11 chihuahua valper!

Vi er så stolte av momma LOL og hennes verdensrekordbrytende 11 valper. I dag besøkte de lokale nyhetene henne! People magazine kontaktet oss for å dekke historien sin samt Inside Edition. Hun har håndtert all medieoppmerksomhet som en proff, og hennes fosterfamilie er virkelig fantastisk! Vennligst fortsett å dele sin spesielle redningshistorie! # LOLPartyof11 #GuinessWorldRecord #Adopt #Rescue #GetUnleashed

Skrevet av Unleashed Pet Rescue and Adoption tirsdag 27. mars 2018

Brown fremmer mammahonden og sa om fødselsprosessen at de bare holdt komme og kommer. Hun sa at selv etter at fire valper ble født, var magen fortsatt rund og de visste at det måtte være flere valper der inne.

Unleashed Rescue Group i Kansas er organisasjonen som jobber med den utrolige mammaen, og nå hennes valper, og sa at familien Brown fortsatte å gi oppdateringer etter hvert som valpene ble født. Danielle Reno er med Unleashed Pet Rescue og sier at når organisasjonen fikk oppdateringen hadde mamma allerede hatt ti valper, de hadde nesten et hjerteinfarkt.

Alle elleve valper ble født friske, og redningen sier at det vil være omtrent ti uker før valpene blir tilgjengelige for adopsjon. Moren deres var heroisk, da hun kom fra en fryktelig hoardingssituasjon, og har så kjærlig tatt vare på å se at valpene hennes er bra.

Relatert: En flokk av grense-collier bryter en verdensrekord [Video]

Brown sier at antall fødte valper er et rekordbrytende tall, og organisasjonen ser på om det er en verdensrekord, som de tror det kan være.

Velkommen til verden, valper. Din mor er noe annet!

Anbefalt: