Logo no.sciencebiweekly.com

Kunne musikk lette hundens separasjonsangst?

Innholdsfortegnelse:

Kunne musikk lette hundens separasjonsangst?
Kunne musikk lette hundens separasjonsangst?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kunne musikk lette hundens separasjonsangst?

Video: Kunne musikk lette hundens separasjonsangst?
Video: Instrument: Cello 2024, April
Anonim

Bilder av: Peg / Flickr

Musikk for å berolige det engstelige dyret … for når hunden din er hjemme alene.

Forskning har allerede vist at klassisk musikk er beroligende for hunder. Nå er en Grammy-vinnende musiker sammen med en ny hund-sentrisk TV-kanal i håp om at de kan skape en beroligende hjemme-alene opplevelse for latchkey pooches.

Vi hater alle å forlate hundenes følgesvenner hjemme alene.

Hvis vi kunne bringe våre hunder til jobb hver dag her på PetGuides kontorer, tro oss, ville vi. Du kan også tro på oss når vi sier at ingen datakabel ville gå un-chewed og ingen medarbeidere lunsj ville gå un-snatched (fra rett utenfor deres skrivebord) hvis våre pooches hadde deres måte.

Så desverre, de blir hjemme mens vi jobber, som de fleste doggies gjør.

Men fortsatt - ikke ønske det var en måte å holde dem glade og rolige til du kom hjem? Med 12 millioner hunder i Amerika som lider av separasjonsangst, gjør vi det sikkert!

Relatert: Hvordan håndtere separasjonsangst

Vel, det er akkurat hva DogTV, en ny kanal som er målrettet mot hunder, håper å oppnå.

DogTV har også funnet en usannsynlig partner i Andrew Dost, pianist for det Grammy prisbelønte bandet FUN ("Vi er unge"). Dost har signert på å komponere musikk til hundene som stiller inn programmering på DogTV, med et mål å skape avslappende melodier for å berolige puppen din mens du er borte.

Sangene, som inneholder faktiske hunderpustende lyder og lyden av pooches som går gjennom snø, har en klassisk, for det meste tastaturbasert (med litt harpe og vibraphone kastet i god grad) lyd til dem. DogTV forsket selv og produserte retningslinjer for Dost, så han ville vite hvordan man komponerer hundevennlige melodier.

Etter å ha lyttet til sangene oss selv, må vi si: De er ganske darned avslappende. Faktisk føler vi oss … veldig … søvnig …

Uhhh, bare tuller - vi tror. Men hvis du har problemer med å sovne om natten, kan dette bare være et godt sted å starte.

For å lære mer om DogTV og den kreative prosessen bak Dosts sanger for pooches, sjekk ut historien fra ABC News nedenfor.

[Kilde: ABC News]

Anbefalt: