Logo no.sciencebiweekly.com

Hund med fordøyelsesproblemer Dines i "High Chair" Style

Innholdsfortegnelse:

Hund med fordøyelsesproblemer Dines i "High Chair" Style
Hund med fordøyelsesproblemer Dines i "High Chair" Style

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hund med fordøyelsesproblemer Dines i "High Chair" Style

Video: Hund med fordøyelsesproblemer Dines i
Video: Dog Breeds - List of 100 Most Popular Dog Breeds in the World 2024, April
Anonim

Bilder av: Alyssa Hearin / Fox 17News

En Grand Rapids, Michigan familie gir sin familie hunden det beste setet ved bordet. Hun sitter i doggy høy stol for å sikre at mat og drikke går til magen.

Ved første øyekast kan du tro at denne historien er bare kjæledyr folk som har tatt begrepet bortskjemt pooch for langt. Men virkelig, Tink the Retriever trenger en spesiell høy stol for å kunne leve. Det er fordi hun lider av en tilstand som kalles megosofag - dette forhindrer mat og drikke fra å komme helt til magen når den blir tatt inn. Hos hunder betyr det ofte at de kan sulte eller dø av dehydrering hvis de ikke behandles. Dessverre er tilstanden en som krever stor forsiktighet for å sikre overlevelse.

Relatert: Hvordan vann er viktig for en hunds fordøyelsessykdom

Mange hunder med megosofag er euthanized fordi deres eiere bare ikke kan møte de svært stive behovene for fôring.

Disse behovene inkluderer ofte å spise i en Bailey Chair, som egentlig er en høy stol for hunder. Fordi hunder som har megosofagus, vil innta mat, men deretter holde den i spiserøret eller regurgitere det, må de sitte i oppreist stillinger for å holde maten i stand med naturlig tyngdekraft og hjelpe den å bevege seg ned.

Slik er tilfellet for Tink, fra Grand Rapids, Michigan. Tinks foreldre spiser henne fire ganger om dagen, i Bailey Chair, og har gjort det siden hun var ni uker gamle da hun ble diagnostisert. Tinks foreldre sier at det er en prosess, men en de gjør regelmessig fordi ellers er Tink en fantastisk og "normal" retriever og familiemedlem.

Når Tink har spist, sier Tinks far Tom Sullivan at de i utgangspunktet burp henne i noen minutter, som om de ville et menneske, og til og med gi massasje i halsen for å hjelpe maten å gå ned lettere og bedre. Tink ser ut til å ikke ha noe problem med tilstanden eller innkvartering, og faktisk virker som om hun ikke kunne leve livet bedre hvis hun prøvde.

Relatert: New Lucy Pet Pet Food Line hjelper gut og fordøyelsessykdom

Dessverre slutter hunder som Tink ofte døende fordi folk ikke kan tilegne seg tid eller krefter, noe som resulterer i lav overlevelse. Sullivansene sier at mens det er arbeid, er de glade for at de kan gjøre det for deres Tink.

De stoler på online støttegrupper og tips fra andre som har kjæledyr med megaøsofagus og sier at de er glade for at deres Tink har en sjanse til sitt store liv!

Anbefalt: