Logo no.sciencebiweekly.com

Family Flew hjem til Chicago, men deres hund kommer bakover i Tyskland

Innholdsfortegnelse:

Family Flew hjem til Chicago, men deres hund kommer bakover i Tyskland
Family Flew hjem til Chicago, men deres hund kommer bakover i Tyskland

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Family Flew hjem til Chicago, men deres hund kommer bakover i Tyskland

Video: Family Flew hjem til Chicago, men deres hund kommer bakover i Tyskland
Video: Inmate kills cellmate and hides body without guards noticing 2024, April
Anonim

Bilder av: Lizzy MacEnulty

Etter landing i USA var en familie fra St. Louis sjokkert over å innse at deres familie kjæledyr ble forlatt strandet i Frankfurt.

Det ser ut som at dårlige pooches bare ikke kan få en pause når det gjelder å fly med sine familier. For det første, en hund mistet sitt liv på en United Airlines-fly, da klarte selskapet feilaktig å sende en familie kjæledyr til Japan, og nå dette. Den siste historien om kjæledyrsreisen er gått galt, handler om Joey, en 9 år gammel beagle og australsk herdeblanding, som ble holdt tilbake i Tyskland uten eierens kunnskap.

Etter døden av John MacEnulty's mor, flyttet familien tilbake til St. Louis hjem etter et år de har tilbrakt i Tyskland. De har bestilt flyet gjennom United Airlines, men siden deres PetSafe reservasjonsprogram ble suspendert på grunn av de mange problemene, ble de anbefalt av selskapet å bruke Gradlyn Petshipping i stedet. Selv om familien klarte å bestille passasjer for sine kjæledyr, måtte både katten og hunden transporteres på et eget fly som forlot 30 minutter senere.

Da familien landet i Chicago, ble de varslet om at Joey ble holdt tilbake i Tyskland da han syntes engstelig og riper på nesen. Ja, ifølge Lufthansa-tjenestemenn var det faktum at hunden hadde nesehøyd nok til å tro at det var usikkert at han skulle reise. Selvfølgelig var MacEnulty's livid, da begge kjæledyrene ble sjekket og overvåket av en veterinær før deres tur, og hevdet at deres pooch plutselig ikke var egnet til å fly, virket som en strekning.

Molly, familiens katt gjorde det trygt til USA, men familien er bekymret for Joey, som fortsatt er i Frankfurt. Selv om flyselskapet gjør det bra på sitt løfte og gjenforenes Joey med sine pawrents på onsdag, er det fortsatt en uke med unødvendig stress, både for hunden og hans eiere. Forhåpentligvis vil poochet være hjemme til tiden, og denne hendelsen vil bli husket som den siste kjæledyrtransportfluben United Airlines laget.

Anbefalt: