Logo no.sciencebiweekly.com

Food Trucks kommer til hundene

Innholdsfortegnelse:

Food Trucks kommer til hundene
Food Trucks kommer til hundene

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Food Trucks kommer til hundene

Video: Food Trucks kommer til hundene
Video: Feverful and @xeno777. Present - The Bigger They Are TOURNAMENT DAY 2 FINALS 2024, April
Anonim

Bilder av: fidotogo.net

Hent en god godbit for Fido fra en gourmet hundematbil

Glem den lokale sporet lastebilen - Food Truck mani har blitt tatt til neste nivå. Ikke vær overrasket over å se en hundematbil på byens gatene snart.

Hundematvogn laster opp i gatene i større byer, og tilbyr mat, godbiter og iskrem. Og det er en blomstrende virksomhet. Sommeren er den perfekte tiden til å slå opp pooches og deres eiere for en rask matbit. Du finner dem på arrangementer, bondegårder og hundeparker.

Angela Meyers av Elizabeth, N.J., lanserte The Frosty Pooch i juli i fjor. Du finner henne hundematfiltur i New York City, og tilbyr småbatch, hundevennlig iskrem i seks smaker som selger for $ 2 en kopp og drikkepups for $ 2,50. Bacon peanut smør smaken er en mengde favoritt, sier hun.

Andre byer og lastebiler å lete etter er blant annet Sit 'N Stay Pet Cafe i Orlando, Fido To Go i Chicago og Bow-Wow Chow i Austin.

Hva synes du om hundemad trucken? Vil du kjøpe hunden din en godbit fra disse lastebilene? Har du sett disse lastebilene i byen din? Vennligst del dine tanker og erfaringer i kommentarseksjonen nedenfor.

(Kilde: NBC News)

Anbefalt: