Logo no.sciencebiweekly.com

Gratis online kurs for folk som ønsker å komme inn i deres hundens hode

Innholdsfortegnelse:

Gratis online kurs for folk som ønsker å komme inn i deres hundens hode
Gratis online kurs for folk som ønsker å komme inn i deres hundens hode

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Gratis online kurs for folk som ønsker å komme inn i deres hundens hode

Video: Gratis online kurs for folk som ønsker å komme inn i deres hundens hode
Video: CAMPING in RAIN - Tent - Dog - FIRE 2024, April
Anonim

Bilder av: mandygodbehear / Bigstock.com

Duke University og Coursera teamet tilbyr å tilby "Dog Emotion and Cognition", et webkurs som introduserer mennesker til vitenskapen om hundesykologi.

Så jeg trodde jeg visste alt som var å vite om hva som foregår bak de små brune øynene, men jeg står rettet. Duke University har introdusert et gratis online kurs kalt "Dog Emotion and Cognition" som innebærer at jeg bare har riper overflaten.

La oss se … Jeg vet at hvis jeg tilbyr gutten min, er to melkbein og en ødelagt, at han vil ta tak i hele den. Så han er rask til å vurdere situasjonen. Også når jeg forlater sofaen, vil han umiddelbart stjele mitt pent oppvarmede sete. Det betyr at han er beregnet og oh så tålmodig. Når jeg går inn i butikken, vil han straks påta seg førersetet. Jeg henter at han forstår hierarkiet og har bestemt seg for at han er klar til å fylle strømstolen. Men mens mine observasjoner betraktes som "praksis", lærer Duke University (perfekt navn, riktig?) Teorien, tar en dypere dykk på hvordan våre hunder tenker og lærer kjæledyr foreldre og de i hunden bransjen hvordan å bedre forstå hunden persona.

Relatert: Topp 10 trening for hundens hjerne

Klar til å slå opp på det som gjør at din lille fyr krysser? Skriv inn Dr. Brian Hare, hertugens evolusjonære antropologiprofessor og lærer i nettkurset som tilbys gjennom Coursera. Coursera er et nettsted som går sammen med høgskoler og universiteter over hele verden, og til nå har Hare kurs mer enn 10 000 studenter registrert innen de to første ukene.

Det er designet for å introdusere hundesykologi til et hvilket som helst nivå av hundentusiast - dermed de svimlende påmeldingsnumrene - og ble tilpasset fra seminaret med samme navn som Hare lærer ved Duke.

Relatert: ALNpet Smart Feeder tar Noms til nye Tech Heights

Undervist gjennom underholdende video versus dread PowerPoint webinar, kurs inkluderer slike spennende titler som:

  • Paradoksen av en beste venn som utviklet seg fra vår verste fiende
  • Hunder er kognitivt bemerkelsesverdig
  • Evolusjonære ulykker og overlevelse av de vennligste
  • Problemer som hundene kan og ikke kan løse
  • Finne hundens geni

Gjennom drøfter Dr. Hare hundens evner for å forstå fysisk problemløsning sammenlignet med andre arter, foreslår kognitive spill du kan spille med ditt eget pooch, og debunks mytene om hva som skaper en aggressiv hund.

Lyd lett? Ikke vent den halen for tidlig, det er et online chatrom for å holde deg engasjert og en avsluttende eksamen på slutten av kurset.

Hare's online klasseretter er mangfoldig, med mindre enn halvparten av studenter som logger inn fra USA, og elevalderen varierer fra tenåringer til eldre, med den største prosentdelen av studiene som er medlemmer av "Generation X og Generation Y hundelskere". Hare sier med en grad i antropologi at hans lidenskap for psykologi og hunder gir ham legitimasjonene som trengs for å lære elevene hvordan hundene deres tenker.

Fascinert? Registrer deg for gratis online Dog Emotion and Cognition kurs nå.

[Kilde: USA i dag]

Anbefalt: